Αυλαία με χαμόγελα το Σάββατο για τις πανελλαδικές εξετάσεις του 2002
Αυλαία το Σάββατο για τις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις. Οι μαθητές της Β Λυκείου διαγωνίστηκαν στην Αλγεβρα, ενώ οι μαθητές της Γ Λυκείου στα Λατινικά, στη Χημεία, στην Ηλεκτρολογία και στις Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων.
25
Αυλαία το Σάββατο για τις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις. Οι μαθητές της Β΄ Λυκείου διαγωνίστηκαν στην Αλγεβρα, ενώ οι μαθητές της Γ΄ Λυκείου στα Λατινικά, στη Χημεία, στην Ηλεκτρολογία και στις Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, ανάλογα με την κατεύθυνση που έχουν επιλέξει.
Με εξαίρεση το μάθημα της Χημείας (θετική κατεύθυνση) στο οποίο διαγωνίστηκαν οι μαθητές της Γ Λυκείου, τα θέματα δεν παρουσίασαν ιδιαίτερα προβλήματα. Σύμφωνα με τους περισσότερους μαθητές, τα θέματα της Χημείας προϋπέθεταν καλή προετοιμασία στο σύνολο της εξεταστέας ύλης, ενώ ήταν πολλά σε έκταση.
Αντίθετα, τα Λατινικά δεν παρουσίαζαν ιδιαίτερα προβλήματα για τους μαθητές που ήταν προετοιμασμένοι, όπως επίσης οι Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, όπου ένας μέτριος μαθητής θα μπορούσε να γράψει ακόμη και 15. Όσον αφορά στους μαθητές της Β Λυκείου, που διαγωνίστηκαν στην Αλγεβρα, τα θέματα θεωρήθηκαν, επίσης, εύκολα.
Τη Δευτέρα, θα διαγωνισθούν μόνο όσοι μαθητές της Γ΄ Λυκείου έχουν επιλέξει το μάθημα Αρχές Οικονομικής Θεωρίας.
Υπενθυμίζεται ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν όλα τα θέματα και τις απαντήσεις τους στη διαδικτυακή γωνιά του in.gr.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δεν ξανάγινε: Ρεκόρ 30ετίας στην αντικυβερνητική βία στις ΗΠΑ
- Αυστραλία: Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή έχει «δυσανάλογο αντίκτυπο» για την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, λέει η ΥΠΕΞ
- Ποια είναι η ευθύνη του ανθρώπου στη διαμόρφωση της συμπεριφοράς του σκύλου
- Σάλος με διεθνή διαιτητή της UEFA – Κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε ανήλικο
- Δική Τεμπών: «Θα ζητήσουμε αποβολή του Δημοσίου από την υποστήριξη της κατηγορίας», είπε συνήγορος – Σε εξέλιξη η διαδικασία
- Αντάρτικο πέντε βουλευτών της ΝΔ με δημόσια παρέμβαση – Κατά Μαξίμου και επιτελικού κράτους
- Influencer ταράζει το Κρεμλίνο: Το βίντεο-έκκληση στον Πούτιν που έγινε viral
- ΑΔΕΔΥ: Καταδικάζει τη σύλληψη και κράτηση υπαλλήλου – Επιθεωρητή Εργασίας έπειτα από μήνυση της Κωνσταντοπούλου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442