Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2026
weather-icon 21o
«Σεξ, προβλήματα και σινεμά» από 24 έως 30 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη

«Σεξ, προβλήματα και σινεμά» από 24 έως 30 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη

Το δεύτερο κινηματογραφικό αφιέρωμα Σεξ, προβλήματα και σινεμά διοργανώνει από τις 24 έως τις 30 Μαΐου, στη αίθουσα Παύλος Ζάννας, το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Κέντρο Σεξουαλικής και Αναπαραγωγικής Υγείας του ΑΠΘ.

38

Το δεύτερο κινηματογραφικό αφιέρωμα με θέμα Σεξ, προβλήματα και σινεμά διοργανώνει από τις 24 έως τις 30 Μαΐου, στη αίθουσα Παύλος Ζάννας, το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Κέντρο Σεξουαλικής και Αναπαραγωγικής Υγείας του ΑΠΘ.

Στο πλαίσιο του αφιερώματος θα προβληθούν επτά ταινίες που εξερευνούν την ανθρώπινη ερωτική περιπέτεια, αναζητούν τους σκοτεινούς λαβυρίνθους της libido, περιγράφουν το ερωτικό πάθος και την ερωτική προδοσία, την ερωτική αντιζηλία και την προσμονή, την ερωτική διαστροφή και την φαντασίωση.

Οι ταινίες που θα προβληθούν είναι η Λολίτα του Στάνλεϊ Κιούμπρικ, Η ωραία της ημέρας του Λουί Μπουνιουέλ , Crash του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ, Μη μου άπτου του Δημήτρη Γιατζουτζάκη, Romance της Κατρίν Μπρεϊγιά, Boys dont cry της Κίμπερλι Πιρς και Σαρκική εξάρτηση του Πατρίς Σερό.

Το αφιέρωμα θα πλαισιωθεί από έκθεση φωτογραφίας της Πηνελόπης Μασούρη με θέμα «Πορτρέτα ηθοποιών του ελληνικού κινηματογράφου». Η έκθεση παρουσιάζει, όπως δηλώνει και ο τίτλος της, πορτρέτα ηθοποιών που χάραξαν την ιστορία του ελληνικού σινεμά από την ασπρόμαυρη εποχή του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2026
Απόρρητο