Πανιώνιος και Ναγκόλι οι… στόχοι του Ταρντί στον Αρη
Η υπόθεση Ναγκόλι ήταν το επίκεντρο της συνέντευξης Τύπου του Ρ.Ταρντί. Ο Γάλλος τεχνικός του Αρη τόνισε οτι o 29χρονος μέσος δεν βρήκε τον... εαυτό του και γί αυτό δεν έπαιξε στους «κιτρινόμαυρους». Μίλησε όμως και για το ματς με τον Πανιώνιο.
26
Ο Ρισάρ Ταρντί δεν μπόρεσε να αποφύγει την αναφορά στον Κένεντι Ναγκόλι, τον παίκτη που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στον Αρη το τελευταίο χρονικό διάστημα.
«Ο Ιρανίλντο δεν κατάφερε να βρει τον εαυτό του και σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε παίξει βασικός» τόνισε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της Παρασκευής, ο προπονητής του Αρη, και συμπλήρωσε: «Ο ίδιος δεν βρίσκεται ούτε και στο 30% των δυνατοτήτων του. Αλλά δυστυχώς δεν είναι και ο μοναδικός που δεν μπορεί να βρει τον εαυτό του. Και ο Ιρανίλντο ήρθε σαν σωτήρας, αλλά είχε χειρότερη φυσική κατάσταση από τον τέταρτο τερματοφύλακα του Αρη».
Ο προπονητής του Αρη αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή. «Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να πιάσουμε την ίδια απόδοση. Το πρώτο ματς με την Παναχαϊκή έκρυβε ένα αρνητικό αποτέλεσμα αλλά όχι καταδικαστικό. Η ταλαιπωρία που είχαν υποστεί τις προηγούμενες ημέρες ήταν μεγάλη. Επίσης, ο κόσμος του Αρη σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να υποστηρίζει παίκτη που βρίσκεται στις κερκίδες, όπως είναι ο Ιρανίλντο, και να αγνοεί τους παίκτες που παίζουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο».
Όσο για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, ο κ. Ταρντί επισήμανε: «Σίγουρα έχουμε δύσκολη αποστολή. Ο Πανιώνιος είναι πολύ καλή ομάδα και χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή. Θέλουμε τη νίκη πάση θυσία. Θεωρώ ότι δεν θα παίξουμε έτσι όπως παίξαμε την Παναχαϊκή. Οι παίκτες μου πλέον δεν είναι τόσο κουρασμένοι».
Τέλος, ο κ. Ταρντί είπε ότι θέλει μία ακόμη μεταγραφή. «Αν μπορούσαμε, θα ήθελα έναν επιθετικό ακόμη. Ο Ζμπαρί είναι διαφορετικός από τον Ίβιτς. Θέλουμε κάποιον ο οποίος θα μπορεί να σκοράρει. Θα ήθελα παίκτες σε δύο, τρεις θέσεις. Όλα όμως θα εξαρτηθούν από τις προθέσεις της διοίκησης».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Παναθηναϊκός: Ποια είναι τα σενάρια που στέλνουν τους Πράσινους στην εξάδα της Euroleague
- Ιτούδης για την πρόκριση της Χάποελ στα play off: «Οι haters μας δίνουν κίνητρο και μας αρέσει αυτό»
- Τα αποτελέσματα στο NBA και τα ζευγάρια στα play offs και play in (vids)
- Οπαδός της Μάντσεστερ Σίτι τρόλαρε πίνοντας από μπουκάλι… Άρσεναλ! (vid, pics)
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της Δευτέρας (13/4): Πού θα δείτε το ντέρμπι Εφές-Φενέρμπαχτσε και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
- Νέα σενάρια για Σέλτικς και Αντετοκούνμπο!
- Αντετοκούνμπο: «Δεν ξέρω αν ήταν το τελευταίο μου ματς με τους Μπακς – Δεν μου έχουν προσφέρει συμβόλαιο…»
- Στο WNBA η Μαριέλλα Φασούλα: Υπέγραψε rookie συμβόλαιο με τις Γκόλντεν Στέιτ Βάλκιρις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/e-KAyytNKVoqo-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442