Τέσσερις αγωνιστικές στις έδρες ΑΕΚ και ΠΑΟ για τα επεισόδια της πρεμιέρας του βόλεϊ
Οι οπαδοί τους τα έκαναν γης Μαδιάμ (στο ντέρμπι της πρεμιέρας της Α1 βόλεϊ), οι ομάδες πληρώνουν τα σπασμένα· ΑΕΚ και Παναθηναϊκός τιμωρήθηκαν με τέσσερις αγωνιστικές αποκλεισμού της έδρας τους συν χρηματικά πρόστιμα.
Τις αταξίες των οπαδών τους στο μεταξύ τους ντέρμπι της πρεμιέρας της Α1 βόλεϊ καλούνται να πληρώσουν (και… ακριβά) ΑΕΚ και Παναθηναϊκός· ο αθλητικός δικαστής τιμώρησε τους δύο συλλόγους με τέσσερις αγωνιστικές αποκλεισμού της έδρας τους συν χρηματικά πρόστιμα.
Οι δύο ομάδες ετοιμάζονται τώρα για εφέσεις, αλλά και για την καταβολή των προστίμων: 1,6 εκατ. δρχ. θα πληρώσει η ΑΕΚ και ένα εκατ. δρχ. ο Παναθηναϊκός.
Περισσότερο επλήγησαν οι «πράσινοι», πάντως, που χρωστούν ακόμη τέσσερις αγωνιστικές εξορίας από την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Εάν η ποινή του δεν μειωθεί, ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί ξανά στο γήπεδό του στις… 2 Φεβρουαρίου, κόντρα στον Πανελλήνιο -έως τότε θα ταξιδεύει στη Χαλκίδα.
Αλλά και η ΑΕΚ θα στερηθεί την έδρα της έως το Δεκέμβριο -θα επιστρέψει στη Φιλαδέλφεια στις 8 του μήνα, για να παίξει με το νεοφώτιστο Ρέθυμνο.
Την περασμένη εβδομάδα ήταν διαρροές ορισμών που δεν διαψεύστηκαν, είχαν προηγηθεί «η θέση της ΚΕΔ» και «οι τιμωρίες διαιτητών» για επίδειξη δύναμης της προπαγάνδας