Ο Mikko Hirvonen κέρδισε το δεύτερο πέρασμα από την Santa Marina, προτελευταία ειδική του Ράλι Καταλονίας, αλλά μαζί κέρδισε και μια θέση παραπάνω στη γενική κατάταξη, μετά από εντολές της Ford στον Francois Duval να αφήσει τον Φινλανδό να περάσει τρίτος.
Ο Βέλγος, τον οποίο η εργοστασιακή Ford κάλεσε για τη θέση του Latvala εδώ και στην Κορσική, άφησε το γκάζι και έγραψε χρόνο 21 δευτερόλεπτα πιο αργό από του Mikko (φωτογραφία) στην ειδική των 26 χιλιομέτρων.
Με αυτή τη σκοπιμότητα ο Mikko θα φύγει από την Ισπανία με έναν βαθμό παραπάνω στο πρωτάθλημα οδηγών, στην προσπάθειά του να εκμεταλλευτεί τις λιγοστές ελπίδες που έχει να κατακτήσει τον τίτλο εις βάρος του Sebastien Loeb.
Πέντε χιλιόμετρα πριν το τέλος της ειδικής, ο Urmo Aava πέρασε από τον παράδεισο στην κόλαση. Η Citroen C4 WRC σταμάτησε και ο Εσθονός έχασε την 5η θέση της γενικής, την οποία με τόσο κόπο διεκδίκησε δύο μέρες τώρα και κέρδισε στην αμέσως προηγούμενη ειδική.
Ο Σπυρίδων Περεσιάδης (1854–1918) ήταν σημαντικός Έλληνας θεατρικός συγγραφέας της ύστερης περιόδου του 19ου αιώνα, γνωστός για την ικανότητά του να συνδυάζει την ηθογραφία με τον λυρισμό, όπως στο έργο «Ο Μαγεμένος Βοσκός».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας