Μία και μοναδική συναυλία της Μαρίας Φαραντούρη τη Δευτέρα στην Κομοτηνή
Μία και μοναδική συναυλία θα δώσει στις 20 Αυγούστου (9 μ.μ.) στο Θερινό Θέατρο της Κομοτηνής, η Μαρία Φαραντούρη. Μαζί της θα εμφανιστεί και ο Δώρος Δημοσθένους.
35
Μία και μοναδική συναυλία θα δώσει στις 20 Αυγούστου (9 μ.μ.) στο Θερινό Θέατρο της Κομοτηνής, η Μαρία Φαραντούρη. Μαζί της θα εμφανιστεί και ο Δώρος Δημοσθένους.
Η Μαρία Φαραντούρη θα ερμηνεύσει παραδοσιακά τραγούδια από όλο τον κόσμο, «έθνικ» ηχοχρώματα, τζαζ, μπλουζ και σόουλ αποχρώσεις, γνωστά τραγούδια του παγκόσμιου ρεπερτορίου, κινηματογραφικές επιτυχίες, αποσπάσματα από την ελληνική, τη δημοτική παράδοση. Φυσικά, θα υπάρξουν αναφορές στο έργο του Μίκη Θεοδωράκη και του Μάνου Χατζιδάκι, καθώς και σε αυτό άλλων σημαντικών Ελλήνων δημιουργών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Τι απάντησε ο Μίλερ-ΜακΙντάιρ στις φήμες για τον Ολυμπιακό
- Μενίδι: Θανατηφόρα παράσυρση γυναίκας από νταλίκα
- Κατερίνα Καινούργιου: Οι πρώτες φωτογραφίες με την κόρη της μετά το εξιτήριο
- «Φρένο» σε νέα airbnb σε Χερσόνησο, Μάλια, Νέα Κυδωνία
- Συγκινητική ανάρτηση του Ντόρσεϊ για τον γιο του: «Μου ζήτησες 40, θα κρατήσω την υπόσχεσή μου!» (vids)
- Μετέωρα: Βίντεο σοκ από την πτώση 65χρονης στο κενό
- Bαρομετρικό χαμηλό για τον Τσιτσιπά: Το αρνητικό 12άμηνο, η καθίζηση και το άδηλο μέλλον (vids)
- «Girls & Boys» με τη Νατάσα Εξηνταβελώνη: Για δεύτερη χρονιά στην Αθήνα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/michael-heng-HXM4NOBOzXc-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442