Σάββατο 18 Απριλίου 2026
weather-icon 21o
Από καρκίνο του προστάτη πάσχει ο τέως πρόεδρος της Ν. Αφρικής

Από καρκίνο του προστάτη πάσχει ο τέως πρόεδρος της Ν. Αφρικής

Ο άνθρωπος - σύμβολο του αγώνα κατά του απαρτχάιντ και τέως πρόεδρος της Νοτίου Αφρικής, Νέλσον Μαντέλα, πάσχει από καρκίνο του προστάτη και πρόκειται να υποβληθεί σε θεραπεία με ακτινοβολία, όπως ανακοινώθηκε την Τρίτη από εκπρόσωπό του.

31

Ο άνθρωπος – σύμβολο του αγώνα κατά του απαρτχάιντ και τέως πρόεδρος της Νοτίου Αφρικής, Νέλσον Μαντέλα, πάσχει από καρκίνο του προστάτη και πρόκειται να υποβληθεί σε θεραπεία με ακτινοβολία, όπως ανακοινώθηκε την Τρίτη από εκπρόσωπό του.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η ζωή του Μαντέλα δεν απειλείται, καθώς η ασθένεια βρίσκεται σε αρχικά στάδια.


Ο 83χρονος Μαντέλα είχε φυλακιστεί για περισσότερα από 27 χρόνια και αφέθηκε ελεύθερος το 1990. Τέσσερα χρόνια αργότερα εξελέγη πρόεδρος της Νοτίου Αφρικής· τον διαδέχθηκε το 1999 ο Τάμπο Μπέκι.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Απριλίου 2026
Cookies