Ικανοποιημένοι με τον πρόεδρο Τζορτζ Ο. Μπους δηλώνουν το 55% των Αμερικανών
Το 55% των Αμερικανών συμφωνεί με την πολιτική και τις επιλογές του προέδρου τους, Τζορτζ Ο. Μπους, όπως φαίνεται από δημοσκόπηση του περιοδικού Τime και του τηλεοπτικού δικτύου CNN.
Το 55% των Αμερικανών συμφωνεί με την πολιτική και τις επιλογές του προέδρου τους, Τζορτζ Ο. Μπους, όπως φαίνεται από δημοσκόπηση του περιοδικού Τime και του τηλεοπτικού δικτύου CNN.
Το 47% των ερωτηθέντων πιστεύει πως ο πρόεδρος θέτει σωστές προτεραιότητες, ενώ το ίδιο ποσοστό υποστηρίζει ότι δεν δίνει όση προσοχή χρειάζεται στα πιο σημαντικά προβλήματα της χώρας. Επίσης, το 70% τον χαρακτηρίζει αξιαγάπητο, το 59% πιστεύει ότι είναι έντιμος και αξιόπιστος και το 63% κρίνει ότι είναι αρκετά έξυπνος για να είναι πρόεδρος.
Σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση το 70% των Αμερικανών θεωρεί ότι η χώρα πάει καλά και το 51% ότι ο πρόεδρος κάνει καλή δουλειά στον οικονομικό τομέα, ενώ το 49% πιστεύει ότι χειρίζεται επιτυχημένα και τις εξωτερικές υποθέσεις.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.