Κυριακή 10 Μαϊου 2026
weather-icon 20o
Νεκρός ένας 11χρονος Παλαιστίνιος από πυρά Ισραηλινών στη Λωρίδα της Γάζας

Νεκρός ένας 11χρονος Παλαιστίνιος από πυρά Ισραηλινών στη Λωρίδα της Γάζας

Ένας 11χρονος Παλαιστίνιος έχασε τη ζωή του από πυρά Ισραηλινών στρατιωτών το Σάββατο στη Λωρίδα της Γάζας. Εκπρόσωπος της Παλαιστινιακής Αρχής ανέφερε ότι άλλα τρία παιδιά τραυματίστηκαν ελαφρά κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

30

Ένας 11χρονος Παλαιστίνιος έχασε τη ζωή του από πυρά Ισραηλινών στρατιωτών το Σάββατο στη Λωρίδα της Γάζας. Εκπρόσωπος της Παλαιστινιακής Αρχής ανέφερε ότι άλλα τρία παιδιά τραυματίστηκαν ελαφρά κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων.

Την ίδια ώρα, ο Αμερικανός αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για τη Μέση Ανατολή, Ουίλιαμ Μπέρνς, συναντήθηκε στη Δαμασκό με τον Σύρο υπουργό Εξωτερικών, Φαρούκ αλ Σάρα, με τον οποίο συζήτησε τις τελευταίες εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή.


Σε δηλώσεις του μετά το τέλος της συνάντησης, ο αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ διαβεβαίωσε ότι οι ΗΠΑ είναι αποφασισμένες να εργαστούν για την ειρήνη με βάση τις αποφάσεις των Ηνωμένων Εθνών. «Το σημαντικό τώρα είναι όλα τα μέρη να αναγνωρίσουν τη σημασία της επανάληψης της πολιτικής διαδικασίας. Χρειάζεται όλοι να επιδείξουν τη μέγιστη αυτοσυγκράτηση» κατέληξε.


Από την πλευρά του, ο ηγέτης της Συρίας, Μπασάρ αλ Ασαντ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γερμανικό περιοδικό Der Spiegel, εν όψει της επίσημης επίσκεψης που θα πραγματοποιήσει στη Γερμανία, κατηγόρησε τον Αριέλ Σαρόν ότι προετοιμάζεται για πόλεμο στη Μέση Ανατολή.


«Ο πολιτικός Σαρόν είναι διαφορετικός από τον αξιωματικό Σαρόν. Στο παρελθόν, το ζήτημα για τον πρωθυπουργό του Ισραήλ ήταν να επεκτείνει τα εδάφη που ήδη είχαν καταληφθεί. Σήμερα, προετοιμάζεται για πόλεμο γιατί δεν έχει κατορθώσει να διαχειριστεί την κρίση στη χώρα του» κατέληξε.


Ο πρόεδρος της Συρίας αναμένεται στο Βερολίνο στις 11 και 12 Ιουλίου για συνομιλίες με τον καγκελάριο, Γκέρχαρντ Σρέντερ, και τον επικεφαλής της γερμανικής διπλωματίας Γιόσκα Φίσερ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 10 Μαϊου 2026
Cookies