Προβάδισμα Αμαρουσίου για την 7η θέση μετά την εκτός έδρας νίκη με 85-81 επί του ΠΑΟΚ
Το Μαρούσι του Βαγγέλη Αλεξανδρή πραγματοποίησε το πρώτο και σημαντικότερο ίσως βήμα για την κατάκτηση της 7ης θέσης στην Α1 μπάσκετ επικρατώντας εκτός έδρας του ελλιπή ΠΑΟΚ με 85-81. Έτσι η κάτοχος του Κυπέλλου Σαπόρτα χρειάζεται ακόμη μία νίκη στο παιχνίδι που θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη μέσα στην έδρα του.
Το Μαρούσι του Βαγγέλη Αλεξανδρή πραγματοποίησε το πρώτο και σημαντικότερο ίσως βήμα για την κατάκτηση της 7ης θέσης στην Α1 μπάσκετ επικρατώντας εκτός έδρας του ελλιπή ΠΑΟΚ με 85-81. Έτσι η κάτοχος του Κυπέλλου Σαπόρτα χρειάζεται ακόμη μία νίκη στο παιχνίδι που θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη μέσα στην έδρα του.
Ήταν ένας εντελώς αδιάφορος αγώνας με μοναδικό κίνητρο το γόητρο που μπορεί να δώσει η 7η θέση. Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με έξι επαγγελματίες, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν έδειχναν και πολύ …ορεξάτοι, γεγονός απόλυτα φυσιολογικό αφού αυτή η σειρά των αναμετρήσεων το μόνο που κατάφερε είναι να περιορίσει κατά μία εβδομάδα τις διακοπές των παικτών μετά από μια κοπιαστική χρονιά.
Παρόλα αυτά, το παιχνίδι ήταν πολύ καλό και οι δύο αντίπαλοι πάλεψαν για τη νίκη από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Στο α΄ ημίχρονο ο Ασράφ Αμάγια απόντος του τραυματία Γιαννούλη είχε κερδίσει τις μάχες κάτω από τα καλάθια, κι έτσι το Μαρούσι προηγήθηκε με 21-19 στο δεκάλεπτο και 38-36 στο ημίχρονο. Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του είχε βρει τον ηγέτη του στο πρόσωπο του Αγγελου Κορωνιού, που στο πρώτο ημίχρονο είχε πετύχει τους μισούς (18) από τους πόντους της ομάδας του.
Στο δεύτερο 20λεπτο τη σκυτάλη πήρε ο Γιώργος Σιγάλας που ήταν πραγματικά ασυγκράτητος. Ο ΠΑΟΚ πήρε το προβάδισμα (60-57 στο 30), και το παιχνίδι συνέχισε να πηγαίνει πόντο-πόντο και πέντε λεπτά πριν το τέλος ξεκίνησε από την αρχή (73-73). Στο τελευταία πεντάλεπτο ο «δικέφαλος του βορρά» έμεινε από δυνάμεις και η ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή έφτασε στη νίκη με το τελικό 85-81.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Άλκμααρ – Σαχτάρ Ντόνετσκ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άλκμααρ – Σαχτάρ Ντόνετσκ για τα προημιτελικά του Conference League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 4.
LIVE: Θέλτα – Φράιμπουργκ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Θέλτα – Φράιμπουργκ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 5.