Η εθνική ομάδα της ενόργανης γυμναστικής «φιλοξενεί» μεγάλα ονόματα του χώρου
Η αφρόκρεμα της διεθνούς ενόργανης γυμναστικής και τα κορυφαία ελληνικά ονόματα (με εξαίρεση τον ανέτοιμο λόγω τραυματισμού Ιωάννη Μελισσανίδη) θα δώσουν το «παρών» στο διεθνές μίτινγκ που οργανώνει από τις 25 έως τις 27 Μαΐου η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία στη Μίκρα της Θεσσαλονίκης στις.
Η αφρόκρεμα της διεθνούς ενόργανης γυμναστικής και τα κορυφαία ελληνικά ονόματα (με εξαίρεση τον ανέτοιμο λόγω τραυματισμού Ιωάννη Μελισσανίδη) θα δώσουν το «παρών» στο διεθνές μίτινγκ που οργανώνει από τις 25 έως τις 27 Μαΐου η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία στη Μίκρα της Θεσσαλονίκης στις.
Στη διοργάνωση έχουν δηλώσει συμμετοχή περίπου 70 αθλητές και αθλήτριες από 13 χώρες. Οι χώρες που μετέχουν είναι οι Ρωσία, Λευκορωσία, Ουκρανία, Ρουμανία, Πολωνία, Ουγγαρία, Κούβα, Βουλγαρία, Ελβετία, Κύπρος, Ισραήλ, Μολδαβία και Ελλάδα.
Ονόματα που ξεχωρίζουν στους άνδρες είναι οι Ρώσοι Νικολάι Κριούκοφ (παγκόσμιος πρωταθλητής το 1999 στο Τιεντζίν Κίνας), Μαξίμ Αλιόσιν, Γεβγκένι Ποντογκόρνι, Αλεξέι Γκρέμνιεφ (βασικά στελέχη της πανίσχυρης εθνικής Ρωσίας), καθώς και ο Ουκρανός Ρομάν Ζοζούλια (από τους μεγάλους αντιπάλους του Δ.Ταμπάκου στους κρίκους).
Στις γυναίκες, η Ρωσίδα Κολεσνίκοβα (στέλεχος της ασημένιας στο Σίδνεϊ εθνικής Ρωσίας) και η Ρουμάνα Λορεντάνα Μπόμποκ (χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο) με τη Ρουμανία στο Σίδνεϊ.
Επικεφαλής της φιλόδοξης ελληνικής ομάδας είναι στους άνδρες ο ασημένιος Ολυμπιονίκης των κρίκων στο Σίδνεϊ, Δημοσθένης Ταμπάκος. Αναμένεται επίσης να διεκδικήσουν μεγάλες διακρίσεις το ανερχόμενο αστέρι στο δίζυγο Βασίλης Τσολακίδης (χρυσό μετάλλιο στο μίτινγκ World Stars της Μόσχας) και ο πολλά υποσχόμενος Βλάσσης Μάρας.
Στις γυναίκες, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμαστούν σε υψηλό συναγωνισμό οι Βάσω Μιλλούση, Δήμητρα Καστρίτση και Κατερίνα Χριστοφορίδου.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Με έναν εντυπωσιακό φωτισμό που τράβηξε τα βλέμματα κατοίκων και επισκεπτών, ο Πύργος του Πειραιά «ντύθηκε» στα χρώματα του ΔΕΗ Tour of Hellas με πρωτοβουλία του Δήμου Πειραιά.
LIVE: Μπέτις – Μπράγκα. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπέτις – Μπράγκα για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 6.
LIVE: Άστον Βίλα – Μπολόνια. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άστον Βίλα – Μπολόνια για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 7.
LIVE: Νότιγχαμ Φόρεστ – Πόρτο. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Νότιγχαμ Φόρεστ – Πόρτο για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 3.