Εκκρεμεί όχι μόνο το πότε και το πού, αλλά και το αν θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου
Κανείς δεν μπορεί να πει πλέον με βεβαιότητα όχι μόνο αν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα πάρουν θέση στη σέντρα του «Νίκος Γκούμας» το βράδυ του Σαββάτου για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά αν το φετινό τρόπαιο θα βρει τελικά κάποια στιγμή τον κάτοχό του μέσω αγώνα. Στην ΕΠΟ ψάχνουν τους συμβούλους, προκειμένου να γίνει η συνεδρίαση για να ληφθούν αποφάσεις, ο ΠΑΟΚ επιμένει να διαφωνεί και ο Ολυμπιακός... παρατηρεί.
Κανείς δεν μπορεί να πει πλέον με βεβαιότητα όχι μόνο αν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα πάρουν θέση στη σέντρα του «Νίκος Γκούμας» το βράδυ του Σαββάτου για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά αν το φετινό τρόπαιο θα βρει τελικά κάποια στιγμή τον κάτοχό του μέσω αγώνα. Στην ΕΠΟ ψάχνουν τους συμβούλους, προκειμένου να γίνει η συνεδρίαση για να ληφθούν αποφάσεις, ο ΠΑΟΚ επιμένει να διαφωνεί και ο Ολυμπιακός… παρατηρεί.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ επρόκειτο να συνεδριάσει στις 13:00, προκειμένου να πάρει τις οριστικές αποφάσεις, μετά την πρωινή σύσκεψη που έγινε στα γραφεία της ομοσπονδίας.
Ωστόσο, περίπου 1,5 ώρα μετά την προγραμματισμένη έναρξη της συνεδρίασης, οι σύμβουλοι της ΕΠΟ… αγνοούνται, ενώ αποχώρησε από τα γραφεία και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Κώστας Αλεξανδρίδης. Μόλις έξι από τους συμβούλους φέρονται να βρίσκονται στα γραφεία της ομοσπονδίας, κάτι που σημαίνει ότι όχι μόνο δεν έγινε Διοικητικό Συμβούλιο και δεν ελήφθησαν αποφάσεις, αλλά και ότι είναι άγνωστο πότε τελικά θα συμβεί αυτό. Ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που δεν είναι παρών και ο πρόεδρος.
Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ επιμένει να διαφωνεί, ο Ολυμπιακός -φαινομενικά τουλάχιστον- έχει πάψει να ασχολείται, η αστυνομία εξακολουθεί να υποστηρίζει το… τρίτο της σχέδιο, δηλαδή να κλείσουν και η σκεπαστή και η θύρα 24, και κανένας δεν ξέρει τι θα γίνει -επιτέλους- με αυτό το θέατρο του παραλόγου που παίζεται γύρω από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, έναν αγώνα που, θεωρητικά τουλάχιστον, θα έπρεπε να είναι γιορτή.
Την ίδια στιγμή, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ οργανώνουν συγκέντρωση για το απόγευμα της Δευτέρας, στην οποία αναμένεται να είναι παρών και ο Σίμος Λάζαρης. Σκοπός τους είναι να ζητήσουν ό,τι είχαν… προαναγγείλει από την Κυριακή, δηλαδή να μην κατεβεί η ομάδα του ΠΑΟΚ στον τελικό, έπειτα από τις συνεχείς αλλαγές και αναθεωρήσεις πλάνων.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Γάλλος Μπενουά Μπαστιάν ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει το Ράγιο Βαγιεκάνο – ΑΕΚ την Μεγάλη Πέμπτη (9/4, 19:45) για τους «8» του Conference League.
Το σερί της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου που ψάχνει φέτος ότι έχει να πετύχει από το 2012 «τρέχοντας» μια απίθανη σεζόν που υπό νορμάλ συνθήκες θα την καθιστούσαν φαβορί. Η Ρεάλ όμως…
Ένας από τους θρύλους του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ο Νάντο Ντε Κολό, επιβεβαίωσε με δήλωσή του ότι στο φινάλε της φετινής σεζόν, θα αποσυρθεί οριστικά από την ενεργό δράση.
Η αγωνιστική πτώση του Στέφανου Τσιτσιπά και οι συνεχείς ήττες, μοιραία φέρνουν τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα και στη χειρότερη θέση του στην παγκόσμια κατάταξη μετά το 2018.