Επεισόδια από ασφαλισμένους του ΗΣΑΠ στα γραφεία του Φαρμακευτικού Συλλόγου
Μικρής έκτασης επεισόδια προκλήθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης, όταν οργισμένοι ασφαλισμένοι του ΗΣΑΠ εισέβαλαν στα γραφεία του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση να διακοπεί η επί πιστώσει παροχή φαρμάκων.
53
Μικρής έκτασης επεισόδια προκλήθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης, όταν οργισμένοι ασφαλισμένοι του ΗΣΑΠ εισέβαλαν στα γραφεία του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση να διακοπεί η επί πιστώσει παροχή φαρμάκων.
Οι ασφαλισμένοι του ΗΣΑΠ προκάλεσαν υλικές ζημιές και αντάλλαξαν φραστικά πυρά με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στα γραφεία του συλλόγου.
Οι εκπρόσωποι των φαρμακοποιών προσπάθησαν να εξηγήσουν ότι η διακοπή παροχής επί πιστώσει φαρμάκων σε ασφαλισμένους επτά ταμείων, μεταξύ αυτών και του ΗΣΑΠ, αποφασίστηκε για να τους καταβληθούν τα οφειλόμενα από τους ασφαλιστικούς οργανισμούς ποσά.
Έτσι, από την 1η Απριλίου οι ασφαλισμένοι του ΤΕΒΕ, του ΟΓΑ, του ΤΣΜΕΔΕ, καθώς και όσοι εργάζονται στον ΗΣΑΠ, στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, στην Πανεπιστημιακή Λέσχη και στο Πάντειο Πανεπιστήμιο πληρώνουν, προκειμένου να προμηθευτούν τα φάρμακά τους. Κατόπιν με την απόδειξη διεκδικούν τα χρήματα από τα ασφαλιστικά ταμεία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κρήτη: Χωρίς τέλος η αγωνία για την εξαφάνιση της 43χρονης – Τι λένε ο αδελφός και η μητέρα της
- Ένας «μαέστρος» για τον Ολυμπιακό – Ποιος είναι ο Μικέλε Μπαράνοβιτς (vids)
- Νατάσα Θεοδωρίδου: Τι απαντά για τον γάμο της στη Δράμα
- Ηγουμενίτσα: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες από σύγκρουση οχημάτων στην εθνική οδό
- Super League: Συνέχεια στη μάχη της παραμονής με την 3η αγωνιστική των play out
- Μητσοτάκης: Αντιμέτωπος με σκάνδαλα και δημοσκοπική κατρακύλα ανακοινώνει μέτρα οικονομικής στήριξης
- Γιατί τα ομαδικά μαθήματα είναι σημαντικά για τον σκύλο
- Αντιπολιτευτικά πυρά για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ – «Τίποτα δεν θα είχαμε μάθει αν δεν υπήρχε η ευρωπαία εισαγγελέας»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 22.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-1-315x220.jpg)


































![Πέφτει η ζήτηση, ανεβαίνουν οι τιμές για τα Airbnb [γραφήματα]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/taylor-heery-8DlbPCxfGHA-unsplash-315x220.jpg)

















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442