Διάταση πλάγιου συνδέσμου στο δεξί γόνατο έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Αργεντινός σέντερ φορ της Ρόμα Γκαμπριέλ Μπατιστούτα. Ο «Μπατιγκόλ» θα απουσιάσει τουλάχιστον ένα μήνα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των «τζαλορόσι», γεγονός που πονοκεφαλιάζει τον Φάμπιο Καπέλο.
Διάταση πλάγιου συνδέσμου στο δεξί γόνατο έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Αργεντινός σέντερ φορ της Ρόμα Γκαμπριέλ Μπατιστούτα. Ο «Μπατιγκόλ» θα απουσιάσει τουλάχιστον ένα μήνα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των «τζαλορόσι», γεγονός που πονοκεφαλιάζει τον Φάμπιο Καπέλο.
Ο 32χρονος Αργεντινός έχει ήδη απουσιάσει από αρκετά παιχνίδια της φετινής περιόδου για τη Ρόμα λόγω προβλημάτων και στα δύο γόνατα, ενώ δεν ξεκίνησε βασικός και στα δύο παιχνίδια με τη Λίβερπουλ για τον τέταρτο γύρο του Κυπέλλου UEFA.
Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων, ο τεχνικός των «πρωτευουσιάνων» Φάμπιο Καπέλο επισήμανε: «Ευτυχώς που μιλάμε για μια διάταση συνδέσμων και όχι για τίποτα περισσότερο, όπως φοβόμασταν».
Ο Γκαμπριέλ Μπατιστούτα θα απουσιάσει σίγουρα από τα επόμενα παιχνίδια των «τζαλορόσι» με την Ίντερ και την Μπρέσια, που θα γίνουν στο Oλίμπικο, και το εκτός έδρας ματς με τη Ρετζίνα.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Γάλλος Μπενουά Μπαστιάν ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει το Ράγιο Βαγιεκάνο – ΑΕΚ την Μεγάλη Πέμπτη (9/4, 19:45) για τους «8» του Conference League.
Το σερί της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου που ψάχνει φέτος ότι έχει να πετύχει από το 2012 «τρέχοντας» μια απίθανη σεζόν που υπό νορμάλ συνθήκες θα την καθιστούσαν φαβορί. Η Ρεάλ όμως…
Ένας από τους θρύλους του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ο Νάντο Ντε Κολό, επιβεβαίωσε με δήλωσή του ότι στο φινάλε της φετινής σεζόν, θα αποσυρθεί οριστικά από την ενεργό δράση.
Η αγωνιστική πτώση του Στέφανου Τσιτσιπά και οι συνεχείς ήττες, μοιραία φέρνουν τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα και στη χειρότερη θέση του στην παγκόσμια κατάταξη μετά το 2018.