Οι Ευρωπαίοι του ελληνικού πόλο, Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη, ολοκληρώνουν με τις συναντήσεις τους τη 17η αγωνιστική της Α1 εθνικής πόλο, την Τετάρτη.
Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούν τη Χίο στις 20:30 σε ένα φαινομενικά εύκολο ματς για τους γηπεδούχους, ενώ η Βουλιαγμένη υποδέχεται στις 19:00 τον ΠΑΟΚ, που εκτός έδρας έχει αποδείξει ότι δεν μπορεί να κάνει την έκπληξη.
Με τους αγώνες του Ολυμπιακού με τη Χίο και της Βουλιαγμένης με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται αύριο η 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας ανδρών.
Βαθμολογία
(σε 17 αγώνες)
Ολυμπιακός 29
Βουλιαγμένη 27
Παναθηναϊκός 27
Εθνικός 25
Γλυφάδα 22
Χανιά 18
Χίος 13
Πάτρα 13
Αρης Θεσσαλονίκης 10
ΠΑΟΚ 7
Αρης Νικαίας 5
Χαλκίδα 4
** Ολυμπιακός, Βουλιαγμένη, Χίος και ΠΑΟΚ έχουν από έναν αγώνα λιγότερο.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Γάλλος Μπενουά Μπαστιάν ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει το Ράγιο Βαγιεκάνο – ΑΕΚ την Μεγάλη Πέμπτη (9/4, 19:45) για τους «8» του Conference League.
Το σερί της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου που ψάχνει φέτος ότι έχει να πετύχει από το 2012 «τρέχοντας» μια απίθανη σεζόν που υπό νορμάλ συνθήκες θα την καθιστούσαν φαβορί. Η Ρεάλ όμως…
Ένας από τους θρύλους του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ο Νάντο Ντε Κολό, επιβεβαίωσε με δήλωσή του ότι στο φινάλε της φετινής σεζόν, θα αποσυρθεί οριστικά από την ενεργό δράση.
Η αγωνιστική πτώση του Στέφανου Τσιτσιπά και οι συνεχείς ήττες, μοιραία φέρνουν τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα και στη χειρότερη θέση του στην παγκόσμια κατάταξη μετά το 2018.