Ο Κούπερ φεύγει από τη Βαλένθια το καλοκαίρι, ο Ιρουρέτα φέρεται πιθανότερος αντικαταστάτης του
Ο Έκτορ Κούπερ το έχει ξεκαθαρίσει στη διοίκηση του συλλόγου· δεν έχει την παραμικρή διάθεση να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Βαλένθια. Ο Αργεντινός τεχνικός θεωρεί ότι ο κύκλος του στις «νυχτερίδες» ολοκληρώνεται, ενώ ήδη ακούγεται το όνομά του ανάμεσα στα φαβορί για την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα και της Λάτσιο.
Ο Έκτορ Κούπερ το έχει ξεκαθαρίσει στη διοίκηση του συλλόγου· δεν έχει την παραμικρή διάθεση να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Βαλένθια. Ο Αργεντινός τεχνικός θεωρεί ότι ο κύκλος του στις «νυχτερίδες» ολοκληρώνεται, ενώ ήδη ακούγεται το όνομά του ανάμεσα στα φαβορί για την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα και της Λάτσιο.
Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα Marca, ο πρόεδρος του συλλόγου, Πέδρο Κορτές, συναντήθηκε με τον Κούπερ, ο οποίος του ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να προχωρήσει σε ανανέωση του συμβολαίου του. Oι «νυχτερίδες» έχουν ήδη αρχίσει να αναζητούν νέο τεχνικό, παρ όλο που επισήμως εκφράζουν την πεποίθηση ότι ο Έκτορ Κούπερ θα μείνει στο τιμόνι της ομάδας.
Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου, ο τεχνικός της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, Χαβιέρ Ιρουρέτα, είναι ο πρώτος υποψήφιος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Βαλένθια, έπειτα από τη λήξη της τρέχουσας περιόδου, οπότε λήγει το συμβόλαιο του Έκτορ Κούπερ.
Ωστόσο, στη λίστα των υποψηφίων υπάρχουν και άλλοι προπονητές, όπως ο τεχνικός της Αλαβές, Μαλέ, και ο προπονητής της Ράγιο Βαγιεκάνο, Χουάντε Ράμος. Ωστόσο, ο Ιρουρέτα θεωρείται το μεγάλο φαβορί. Μάλιστα, το γεγονός ότι δεν έχει προχωρήσει στην ανανέωση του συμβολαίου του με τη Λα Κορούνια, το οποίο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, δίνει ακόμη περισσότερη τροφή στις φήμες που τον θέλουν να μετακομίζει στη Βαλένθια.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Με κορυφαίους τους Χαϊδεμένος και Μπουζούλα, που σημείωσαν από 14 πόντους έκαστος ο Ολυμπιακός επικράτησε με 72-65 τον Προμηθέα Πατρών και κατέκτησε το 53ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων.
Η ΑΕΚ νίκησε τον Πανιώνιο στη Γλυφάδα με 71-57 του Πανιωνίου για την 25η αγωνιστική GBL και σε περίπτωση που οι «κυανέρυθροι» ηττηθούν από τον Άρη, τότε θα υποβιβαστούν στην Α2 ανδρών.