Διάλυση της πενταμελούς επιτροπής προέδρων αποφάσισε η ΕΠΑΕ
Τη νομική βάση των αιτημάτων, που έχει θέσει η πενταμελής επιτροπή προέδρων στον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Φλωρίδη, θα εξετάσει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΑΕ. Αυτή την απόφαση έλαβε η Γενική Συνέλευση των ΠΑΕ, η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα και θα επαναληφθεί σε δεκαπέντε ημέρες, προκειμένου να εξεταστούν οι όποιες εξελίξεις.
Τη νομική βάση των αιτημάτων, που έχει θέσει η πενταμελής επιτροπή προέδρων στον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Φλωρίδη, θα εξετάσει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΑΕ. Αυτή την απόφαση έλαβε η Γενική Συνέλευση των ΠΑΕ, η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα και θα επαναληφθεί σε δεκαπέντε ημέρες, προκειμένου να εξεταστούν οι όποιες εξελίξεις.
Παράλληλα, αποφασίστηκε η διάλυση της πενταμελούς επιτροπής, υπέρ της οποίας τάχθηκε η ΠΑΕ ΑΕΚ, παρά τη συμμετοχή σε αυτή του προέδρου της Ένωσης, Κορνίλιους Σιρχάουζ. Την αλλαγή πλεύσης των «κιτρινόμαυρων» εκδήλωσε ο κ. Σωκράτης Λοϊζίδης, ο οποίος υιοθέτησε την πρόταση Κόκκαλη για απευθείας διαπραγματεύσεις της ΕΠΑΕ με την Πολιτεία.
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτης Κόκκαλης, επισήμανε τον κίνδυνο αποκλεισμού των ελληνικών ομάδων από τη FIFA και προσέθεσε: «Τα οικονομικά προβλήματα των ΠΑΕ δεν λύνονται με την ανταλλαγή επιστολών, όπως συμβαίνει ως σήμερα από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Φλωρίδη. Πρέπει να γίνει διάλογος επί της ουσίας, ενώ είμαι κατά της νέας διακοπής του πρωταθλήματος.»
Ο κ. Κόκκαλης εξαπέλυσε επίθεση κατά του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Αγγελου Φιλιππίδη, ο οποίος, ενώ κατά την προηγούμενη ΓΣ στήριξε το Βίκτωρα Μητρόπουλο και εξασφάλισε τη συμμετοχή του στην πενταμελή επιτροπή, ύστερα από λίγες ημέρες ζήτησε την παραίτησή του και παράλληλα άρχισε επαφές με τον υφυπουργό Αθλητισμού.
Απαντώντας ο κ. Φιλιππίδης κατηγόρησε τον πρόεδρο του Ολυμπιακού για την ενέργειά του να παραστεί στη Βουλή κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου ως εκπρόσωπος της πενταμελούς επιτροπής προέδρων, χωρίς να έχει τέτοια εξουσιοδότηση.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η έρευνα του CIES δείχνει ότι στην Ελλάδα μόνο ο Ολυμπιακός (6,2%) και ο ΠΑΟΚ (6.1%) δίνουν χρόνο συμμετοχής σε παίκτες Κ21. Ο στόχος των Πειραιωτών φάνηκε από τις αλλαγές και τις σημαντικές επενδύσεις στα τμήματα υποδομής ακόμη και μεσούσης της σεζόν. Και αυτό θα συνεχιστεί, με στόχο τους νέους «Μουζακίτηδες».
Ο ιδιοκτήτης της Χάποελ Τελ Αβίβ, Οφέρ Γιανάι αποκάλυψε ότι ο Βασίλιε Μίσιτς έχασε πέντε κιλά από τότε που η κοπέλα του άρχισε να του μαγειρεύει. Μάλιστα ένιωσε την ανάγκη να την ευχαριστήσει.