Και η Sun θα πωλήσει υπολογιστές μέσω eBay… με αυτόγραφο
Ακολουθώντας τα βήματα της Oracle, η Sun θα πωλήσει υπολογιστές, και συγκεκριμένα μερικούς από τους νέους σταθμούς εργασίας Sun Blade, με on-line πλειστηριασμό μέσω του δικτυακού τόπου eBay.
65
Ακολουθώντας τα βήματα της Oracle, η Sun θα πωλήσει υπολογιστές, και συγκεκριμένα μερικούς από τους νέους σταθμούς εργασίας Sun Blade, με on-line πλειστηριασμό μέσω του δικτυακού τόπου eBay.
Ο πρόεδρος της Sun Microsystems, Σκοτ ΜακΝίλι, θα υπογράψει μάλιστα τους σταθμούς εργασίας, όπως έκανε και ο πρόεδρος της Oracle, Λάρι Ελισον, όταν έδωσε σε πλειστηριασμό στο δικτυακό τόπο eBay δέκα ιντερνετικές συσκευές της εταιρείας του. Οι συσκευές της Oracle έφτασαν να πωληθούν σε δεκαπλάσια τιμή από την πραγματική τους αξία, όπως μετέδωσε το CNet την Παρασκευή.
Οι σταθμοί εργασίας Sun Blade περιέχουν το νέο τσιπ της εταιρείας UltraSparc III και τα «χτυπήματα» από αυτούς που θέλουν να τα αποκτήσουν άρχισαν την περασμένη Τετάρτη. Ωστόσο, τα χτυπήματα δεν έχουν ακόμη ξεπεράσει τα 10.000 δολάρια (4 εκατ. δρχ.), όσο κοστίζουν κανονικά τα συστήματα αυτά της Sun.
Οι σταθμοί εργασίας χρησιμοποιούνται σε εργασίες όπου η μεγάλη υπολογιστική δύναμη είναι απαραίτητη, όπως η δημιουργία ψηφιακών εφέ σε ταινίες, η προσομοίωση φυσικών φαινομένων ή ο σχεδιασμός μικροτσίπ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Τραμπ απαιτεί υποταγή από τις εταιρείες ΑΙ – Εκβιάζει για νέα εργαλεία πολέμου
- «Δολοφόνοι, εσείς είστε το νέο Άουσβιτς» του Θανάση Τριαρίδη, στον Τεχνοχώρο Εργοτάξιον
- Στο Alithia Forum της κυβέρνησης η δημοσκοπική Marc που ελέγχεται για εικονικά τιμολόγια αξίας χιλιάδων ευρώ
- Βουλγαρία: Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις πριν τις εκλογές
- «Ρελάνς» επιδιώκει ο Ανδρουλάκης απέναντι στο Μαξίμου- Στο «κάδρο» υποκλοπές και ΟΠΕΚΕΠΕ
- Looksmaxxing: Πως επηρεάζει τους άνδρες το νέο trend στα social media;
- Έρχεται νέο κύμα ανατιμήσεων λόγω Μέσης Ανατολής
- Επλήγη πλοίο στα στενά του Ορμούζ – «Την πιο σφοδρή επίθεση» κατά του Ισραήλ εξαπέλυσε το Ιράν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 11.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/taneli-lahtinen-3G8p__Lv8iM-unsplash-1-315x220.jpg)



















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442