Υστερα από εβδομάδες απουσίας ο Ναγκόλι Κένεντι επέστρεψε στη συμπρωτεύουσα και τίθεται πλέον στη διάθεση του Μπάμπη Τεννέ.
Ο μέσος του Αρη έχασε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των κιτρίνων, παρ όλα αυτά όμως αναμένεται να λύσει το πρόβλημα που έχει εντοπίσει ο τεχνικός του Αρη στο χώρο του κέντρου.
Υστερα από εβδομάδες απουσίας ο Ναγκόλι Κένεντι επέστρεψε στη συμπρωτεύουσα και τίθεται πλέον στη διάθεση του Μπάμπη Τεννέ. Ο μέσος του Αρη έχασε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των κιτρίνων, παρ όλα αυτά όμως αναμένεται να λύσει το πρόβλημα που έχει εντοπίσει ο τεχνικός του Αρη στο χώρο του κέντρου.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος, αγωνίστηκε σε τρία παιχνίδια με την εθνική ομάδα της χώρας του και προσπάθησε να επικοινωνήσει με τους ανθρώπους του Αρη, αλλά δεν τα κατάφερε.
Δεν είμαι απόλυτα έτοιμος, αφού έχω να αγωνιστώ αρκετό καιρό. Δεν νομίζω ότι θα αντιμετωπίσω πρόβλημα προσαρμογής και να φτάσω τους συμπαίκτες μου όσον αφορά στη φυσική κατάσταση. Μέχρι τις 21 Ιουλίου ήμουν με την εθνική. Μετά πήγα να δω την οικογένειά μου και να μείνω λίγο μαζί με τους συγγενείς μας. Εχω ένα μικρό πρόβλημα με έναν τραυματισμό στο γόνατο, αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό που μπορεί να με κρατήσει μακριά από τις προπονήσεις ανέφερε ο Ναγκόλι.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Η γερμανική ομάδα πέτυχε τεράστια νίκη στο Μπερναμπέου με Ντίας και Κέιν να πετυχαίνουν τα γκολ των φιλοξενούμενων. Ο Εμπαπέ σκόραρε για τους Μαδριλένους