Ναι της Αμπού Σαγιάφ στις διαπραγματεύσεις για την απελευθέρωση των ομήρων
Οι ισλαμιστές αντάρτες συμφώνησαν να συζητήσουν την απελευθέρωση και των υπόλοιπων ομήρων που κρατούν στη νήσο Χόλο και να δώσουν προτεραιότητα στις γυναίκες ομήρους, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη ο επικεφαλής της διαπραγματευτικής ομάδας της κυβέρνησης των Φιλιππίνων.
67
Οι ισλαμιστές αντάρτες συμφώνησαν να συζητήσουν την απελευθέρωση και των υπόλοιπων ομήρων που κρατούν στη νήσο Χόλο και να δώσουν προτεραιότητα στις γυναίκες ομήρους, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη ο επικεφαλής της διαπραγματευτικής ομάδας της κυβέρνησης των Φιλιππίνων.
Σύμφωνα με τον Ρομπέρτο Αβεντατζάντο, είναι πιθανό όλοι οι όμηροι να απελευθερωθούν μέσα σε δύο εβδομάδες, εάν υπάρξει συμφωνία με τους αντάρτες της Αμπού Σαγιάφ.
Οι εξτρεμιστές κρατούν ακόμα πέντε Γάλλους, τρεις Μαλαισιανούς, δύο Γερμανούς, δύο Φινλανδούς, δύο Νοτιοαφρικανούς, ένα Γαλλολιβανέζο και δύο Φιλιππινέζους. Στις 23 Απριλίου είχαν απαγάγει από θέρετρο στη Μαλαισία 21 τουρίστες, αλλά απελευθέρωσαν σταδιακά έξι Μαλαισιανούς και ένα Γερμανό όμηρο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κρήτη: Χωρίς τέλος η αγωνία για την εξαφάνιση της 43χρονης – Τι λένε ο αδελφός και η μητέρα της
- Ένας «μαέστρος» για τον Ολυμπιακό – Ποιος είναι ο Μικέλε Μπαράνοβιτς (vids)
- Νατάσα Θεοδωρίδου: Τι απαντά για τον γάμο της στη Δράμα
- Ηγουμενίτσα: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες από σύγκρουση οχημάτων στην εθνική οδό
- Super League: Συνέχεια στη μάχη της παραμονής με την 3η αγωνιστική των play out
- Μητσοτάκης: Αντιμέτωπος με σκάνδαλα και δημοσκοπική κατρακύλα ανακοινώνει μέτρα οικονομικής στήριξης
- Γιατί τα ομαδικά μαθήματα είναι σημαντικά για τον σκύλο
- Αντιπολιτευτικά πυρά για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ – «Τίποτα δεν θα είχαμε μάθει αν δεν υπήρχε η ευρωπαία εισαγγελέας»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 22.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-1-315x220.jpg)






































![Πέφτει η ζήτηση, ανεβαίνουν οι τιμές για τα Airbnb [γραφήματα]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/taylor-heery-8DlbPCxfGHA-unsplash-315x220.jpg)

















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442