Οι... πράσινες αφίξεις άρχισαν με τον Ντανιέλ Σάριτς να φτάνει το απόγευμα της Κυριακής στην Αθήνα και να δηλώνει ότι θα δώσει τα πάντα για να προκριθεί ο Παναθηναϊκός σε όμιλο του Champions League.
Οι… πράσινες αφίξεις άρχισαν με τον Ντανιέλ Σάριτς να φτάνει το απόγευμα της Κυριακής στην Αθήνα και να δηλώνει ότι θα δώσει τα πάντα για να προκριθεί ο Παναθηναϊκός σε όμιλο του Champions League.
Ο 28χρονος Κροάτης ποδοσφαιριστής θα συναντηθεί τη Δευτέρα με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού Αγγελο Φιλιππίδη, οπότε και αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο.
Ηλθα σε μια μεγάλη ομάδα. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για την προσωπική μου επιτυχία και για την επιτυχία του Παναθηναϊκού. Θα συναντηθώ με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού και πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα. Θα δώσω τα πάντα για να προκριθεί η ομάδα σε όμιλο του Champions League, θέλω να παίξω σε αυτήν τη διοργάνωση, γιατί έζησα μεγάλες συγκινήσεις τα τελευταία δύο χρόνια με την Ντιναμό ήταν τα πρώτα λόγια του Σάριτς εν Ελλάδι, ενώ προσέθεσε για τον… αιώνιο αντίπαλο:
Ξέρω ότι τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός παίρνει το πρωτάθλημα στην Ελλάδα, αλλά δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό. Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να πάρουμε το πρωτάθλημα. Είμαι χαρούμενος που θα παίξω και πάλι μαζί με τον Βλάοβιτς και θα τα δώσουμε όλα για τον Παναθηναϊκό.
Επόμενοι στην λίστα των αφίξεων είναι ο Πορτογάλος Πάολο Σόουζα και ο Κροάτης Γκόραν Βλάοβιτς, που αναμένονται το βράδυ της Κυριακής.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Από το παρελθόν στο street style, οι ιστορικές εμφανίσεις των ισπανικών συλλόγων επιστρέφουν δυναμικά, συνδέοντας γενιές και επαναπροσδιορίζοντας την ποδοσφαιρική ταυτότητα
Χαμό έχει προκαλέσει η απόφαση του Κονγκό, να απαγορεύσει στους διεθνείς να επιστρέψουν στους συλλόγους που αγωνίζονται, μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων με την Εθνική ενόψει Μουντιάλ.