Επεκτείνει το στόλο της με 17 νέα αεροσκάφη η EasyJet
Η αεροπορική εταιρεία EasyJet προέβη σε νέα παραγγελία για την απόκτηση 17 αεροπλάνων τύπου Boeing 737-700 στο πλαίσιο ευρύτερου επενδυτικού προγραμματισμού, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Financial Times.
Η αεροπορική εταιρεία EasyJet προέβη σε νέα παραγγελία για την απόκτηση 17 αεροπλάνων τύπου Boeing 737-700 στο πλαίσιο ευρύτερου επενδυτικού προγραμματισμού, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Financial Times.
Η συγκεκριμένη παραγγελία συνολικού κόστους 375 εκατομμυρίων λιρών αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου επενδυτικού προγράματος, το οποίο έως το 2004 αποσκοπεί στον τριπλασιασμό του αριθμού των επιβατών της EasyJet, καθώς και στην αύξηση του στόλου της κατά 26 Boeing.
Κατά το ίδιο χρονικό διάστημα αναμένεται και ο διπλασιασμός του εργατικού δυναμικού που απασχολείται στην εταιρεία.
Παράλληλα, μέσα στα σχέδια της EasyJet για το τρέχον έτος είναι και η αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας