Το Ιράν δέχτηκε τελικά να αυξήσει την παραγωγή πετρελαίου
Θα προβεί τελικά σε αύξηση της πετρελαϊκής του παραγωγής το Ιράν, όπως δήλωσε ο Ιρανός εκπρόσωπος στον ΟΠΕΚ, Χουσεΐν Καζεμπούρ Αντερμπιλί, παρά την αρχική άρνηση της χώρας του να υπογράψει τη σχετική συμφωνία στην οποία είχαν καταλήξει, νωρίτερα την Τετάρτη, εννιά από τις 11 χώρες του ΟΠΕΚ.
Θα προβεί τελικά σε αύξηση της πετρελαϊκής του παραγωγής το Ιράν, όπως δήλωσε ο Ιρανός εκπρόσωπος στον ΟΠΕΚ, Χουσεΐν Καζεμπούρ Αντερμπιλί, παρά την αρχική άρνηση της χώρας του να υπογράψει τη σχετική συμφωνία στην οποία είχαν καταλήξει, νωρίτερα την Τετάρτη, εννιά από τις 11 χώρες του ΟΠΕΚ.
Οικονομικοί αναλυτές εκτιμούν πως η ιρανική κυβέρνηση θεώρησε ότι η άρνηση που είχε προβάλει αρχικά θα ζημίωνε την οικονομία της χώρας, καθώς θα έχανε σημαντικό μερίδιο της αγοράς.
Ωστόσο, το Ιράν καταφέρθηκε εκ νέου εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών για την πίεση που ασκούν στον ΟΠΕΚ να αυξήσει την παραγωγή πετρελαίου, ώστε να μειωθεί η εξαιρετικά υψηλή τιμή του βαρελιού.
Σε περίπτωση που το Ιράν αυξήσει την παραγωγή του κατά 264.000 βαρέλια την ημέρα, όπως προβλέπει η συμφωνία που υπογράφτηκε από τις εννέα άλλες χώρες του ΟΠΕΚ, το συνολικό ποσοστό της αύξησης της παραγωγής θα ανέλθει στο 7,5%, και θα ξεπεράσει το ποσοστό της μείωσης που είχε επιβάλει ο οργανισμός το Μάρτιο του 1999.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας