Η έδρα του Ηρακλείου φαίνεται να μετατρέπεται τελικά σε εφιάλτη για κάθε αντίπαλο της ομάδας της Κρήτης. Θύμα αυτήν τη φορά του Ηρακλείου, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α1, ήταν ο Ηρακλής, που ηττήθηκε με 92-77, με το Ντράγκαν Σάκοτα να παρακολουθεί μέρος του αγώνα από τα... αποδυτήρια, καθώς αποβλήθηκε δεχόμενος δύο τεχνικές ποινές, για διαμαρτυρίες προς τους διαιτητές.
Η έδρα του Ηρακλείου φαίνεται να μετατρέπεται τελικά σε εφιάλτη για κάθε αντίπαλο της ομάδας της Κρήτης. Θύμα αυτήν τη φορά του Ηρακλείου, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α1, ήταν ο Ηρακλής, που ηττήθηκε με 92-77, με το Ντράγκαν Σάκοτα να παρακολουθεί μέρος του αγώνα από τα… αποδυτήρια, καθώς αποβλήθηκε δεχόμενος δύο τεχνικές ποινές, για διαμαρτυρίες προς τους διαιτητές.
Ο αγώνας είχε μεγάλο ενδιαφέρον και πήγαινε πόντο-πόντο, με το ημίχρονο να λήγει 45-42 υπέρ των γηπεδούχων. Δύο λεπτά όμως μετά την έναρξη του β ημιχρόνου, ο Τζόνσον δέχθηκε 5ο φάουλ και ο Ηρακλής από εκείνη τη στιγμή κατέρρευσε, αφού το 52-52 μετατράπηκε σε 64-52.
Παρά το γεγονός ότι αγωνίσθηκε σχεδόν ένα ημίχρονο, ο Τζόνσον ήταν δεύτερος σκόρερ των φιλοξενουμένων με 19 πόντους, ενώ πρώτος ήταν ο Χατζηβρέττας με 22. Το βαρύ πυροβολικό του Ηρακλή, Μπάιρον Ντίνκινς, βρέθηκε σε πολύ άσχημη ημέρα, καθώς πέτυχε μόλις 10 πόντους.
Από τους νικητές, που έφτασαν στην 6η τους νίκη, ξεχώρισαν Ολιβερ με 29 πόντους και Φόρεστ με 21.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Γάλλος Μπενουά Μπαστιάν ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει το Ράγιο Βαγιεκάνο – ΑΕΚ την Μεγάλη Πέμπτη (9/4, 19:45) για τους «8» του Conference League.
Το σερί της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου που ψάχνει φέτος ότι έχει να πετύχει από το 2012 «τρέχοντας» μια απίθανη σεζόν που υπό νορμάλ συνθήκες θα την καθιστούσαν φαβορί. Η Ρεάλ όμως…
Ένας από τους θρύλους του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ο Νάντο Ντε Κολό, επιβεβαίωσε με δήλωσή του ότι στο φινάλε της φετινής σεζόν, θα αποσυρθεί οριστικά από την ενεργό δράση.
Η αγωνιστική πτώση του Στέφανου Τσιτσιπά και οι συνεχείς ήττες, μοιραία φέρνουν τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα και στη χειρότερη θέση του στην παγκόσμια κατάταξη μετά το 2018.