Τετάρτη 06 Μαϊου 2026
weather-icon 17o
Γερμανοί και  Ρώσοι οι πιο αρνητικοί στην πτώση του Τείχους του Βερολίνου

Γερμανοί και Ρώσοι οι πιο αρνητικοί στην πτώση του Τείχους του Βερολίνου

Δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε στο Παρίσι την Τετάρτη δείχνει πως οι Ρώσοι και οι Γερμανοί ήταν οι λιγότερο θετικοί στην πτώση του Τείχους του Βερολίνου πριν από 10 χρόνια.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

46

Δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε στο Παρίσι την Τετάρτη δείχνει πως οι Ρώσοι και οι Γερμανοί ήταν οι λιγότερο θετικοί στην πτώση του Τείχους του Βερολίνου πριν από 10 χρόνια.

Η έρευνα δείχνει ότι ένας στους τέσσερις κατοίκους της πρώην Δυτικής Γερμανίας και ένας στους πέντε της πρώην Ανατολικής πιστεύουν πως η πτώση του Τείχους είχε αρνητικά αποτελέσματα. Επιπλέον, ένας στους πέντε Ρώσους έχει την ίδια άποψη.

Αντίθετα, με πιο θετικό μάτι είδαν την πτώση του Τείχους οι Γάλλοι, από τους οποίους το 83% θεωρεί πως το ιστορικό αυτό γεγονός είχε θετικά αποτελέσματα.

Reuters

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 06 Μαϊου 2026
Cookies