Τουλάχιστον 1 γκολ θέλει ο ΠΑΟ στο Γκρατς
Χωρίς τους Μίκλαντ και Νασιόπουλο, αναχώρησε την Τετάρτη ο Παναθηναϊκός, με προορισμό την Αυστρία, όπου θα αντιμετωπίσει την Γκρατς για το 2ο γύρο του Κυπέλλου UEFA (στις 9.30 μ.μ.).
26
Χωρίς τους Μίκλαντ και Νασιόπουλο, αναχώρησε την Τετάρτη ο Παναθηναϊκός, με προορισμό την Αυστρία, όπου θα αντιμετωπίσει την Γκρατς για το 2ο γύρο του Κυπέλλου UEFA (στις 9.30 μ.μ.).
Ο Γιάννης Κυράστας δήλωσε ότι: Στόχος του Παναθηναϊκού είναι το γκολ και, τέλος πάντων, ένα θετικό αποτέλεσμα που θα φέρει την ομάδα κοντά στην πρόκριση. Αλλωστε, εμείς έχουμε τον τελευταίο λόγο, καθώς η ρεβάνς θα γίνει στο γήπεδό μας.
Ο Πέρσι Ολιβάρες, που τελικά ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού και θα δώσει το παρών στη βασική πράσινη ενδεκάδα, τόνισε: Πηγαίνουμε για τη νίκη ή, έστω, για την ισοπαλία. Είμαστε σε καλή κατάσταση, φάνηκε και στο παιχνίδι με την Καλαμάτα. Πάντως, πρέπει να είμαστε σοβαροί, αφού η αντίπαλος ομάδα στηρίζεται στο πιεστικό παιχνίδι και στην ταχύτητα.
Στο πλευρό του Παναθηναϊκού θα βρεθούν 1000 τουλάχιστον οπαδοί του, από τους οποίους οι 800 θα ταξιδέψουν από την Ελλάδα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γιουνάιτεντ – Λιντς 1-2: Ήττα – σοκ για τη Μάντσεστερ από τα «παγώνια»
- Φιορεντίνα – Λάτσιο 1-0: Βήμα παραμονής με Γκόσενς
- Μίλαν: Ο ανεπιθύμητος Λεάο μπορεί να φέρει πάνω 80 εκατ. ευρώ
- Άρης: Με Γαλανόπουλο η προπόνηση
- Το θέατρο του παραλόγου με τους πίνακες διαιτητών της Super League
- Σύνθημα ανατροπής από τον Γιαμάλ
- Σοκ στον ΠΑΟΚ με Ντεσπόντοφ: Τέλος η σεζόν για τον Βούλγαρο
- LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λιντς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442