Για το πως ασχολήθηκε με την ηθοποιία μίλησε σήμερα η Μπέτυ Λιβανού, ενώ αποκάλυψε και το παιδικό της όνειρο.
«Δεν ήταν όνειρό μου να γίνω ηθοποιός, αλλά γραμματέας. Μονίμως κάποιος προσπαθούσε να με βάλει σε αυτή τη δουλειά», είπε η ηθοποιός στην κάμερα του «Pop Up» για την καριέρα της. Μιλώντας για το μόντελινγκ, αλλά και την ιδιαίτερη ομορφιά της, σχολίασε πως της «άνοιξε πόρτες, αλλά πάντα εξαρτάται και από το πώς κάποιος θα τη χειριστεί».
Ακόμη, η Μπέτυ Λιβανού αναφέρθηκε και στον τίτλο της Σταρ Ελλάς, που θεωρείτο από αρκετούς πως είχε λάβει, απαντώντας πως «δεν υπήρξε Σταρ Ελλάς και πως πιθανόν αυτό έμεινε στον κόσμο καθώς στην ταινία «Η αμαρτία της ομορφιάς» είχε τον ρόλο μιας γυναίκας που συμμετείχε στα καλλιστεία».
Ο Σπυρίδων Περεσιάδης (1854–1918) ήταν σημαντικός Έλληνας θεατρικός συγγραφέας της ύστερης περιόδου του 19ου αιώνα, γνωστός για την ικανότητά του να συνδυάζει την ηθογραφία με τον λυρισμό, όπως στο έργο «Ο Μαγεμένος Βοσκός».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας