Έκρυθμη η κατάσταση στη Θήβα: Αγρότες έβαλαν φωτιές – Πιθανή παρέμβαση της ΕΛ.ΑΣ.
Οι αγρότες της Θήβας επιμένουν ότι οι δρόμοι δεν πρόκειται να ανοίξουν, εκτός από τα περιστατικά με προβλήματα υγείας που θα περάσουν κατ' εξαίρεση.
Ένταση σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο μπλόκο της Θήβας, όταν οι διαδηλωτές αγρότες έβαλαν φωτιά σε δέματα από άχυρο, κλείνοντας την παλιά Εθνική Οδό Θήβας – Λιβαδειάς.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κίνηση αυτή έγινε καθώς υπήρξε εκτίμηση ότι επίκειται αστυνομική παρέμβαση για την απομάκρυνση των εμποδίων από το οδόστρωμα.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες κάλεσαν τους αγρότες να απομακρύνουν τα φλεγόμενα δέματα και να ανοίξουν τον δρόμο, προκειμένου να αποκατασταθεί η κυκλοφορία και να αποφευχθεί περαιτέρω κλιμάκωση της έντασης.
Ωστόσο, οι αγρότες της περιοχής ξεκαθαρίζουν ότι δεν προτίθενται να ανοίξουν τον δρόμο, επιτρέποντας τη διέλευση οχημάτων μόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, όπως περιστατικά που αφορούν προβλήματα υγείας.
Δείτε βίντεο από το σημείο της έντασης μεταξύ αγροτών και αστυνομικών δυνάμεων:
Η κατάσταση παραμένει υπό παρακολούθηση, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες εξελίξεις τις επόμενες ώρες.
- Ιράν: Από το σόου του «Συμβουλίου Ειρήνης» στα αχαρτογράφητα νερά ενός νέου πολέμου στη Μέση Ανατολή
- Όλοι οι λόγοι που ο σκύλος «καβαλάει» άλλους σκύλους κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού
- Έρικ Ντέιν λίγο πριν φύγει από τη ζωή: «Έχω δύο κόρες στο σπίτι, θέλω να είμαι εκεί»
- Ροντινέι για τη ρεβάνς με τη Λεβερκούζεν: «Όσο υπάρχει πιθανότητα, θα παλεύουμε μέχρι το τέλος»
- Ρούλα Πισπιρίγκου: Ξεκινά η δίκη για τους θανάτους Ίριδας και Μαλένας σε δεύτερο βαθμό
- Ναζιστικοί χαιρετισμοί σε συναυλίες Κροάτη τραγουδιστή στη Βοσνία – Έρευνα από τις Αρχές






