Στη Θέρμη άκουσε τα κάλαντα ο Φάμελλος – «Να ενώσουμε τα χέρια για να κάνουμε ισχυρή την κοινωνία»
«Να έχουμε μια καλή χρονιά που θα μας φέρει την πρόοδο, με μια ισχυρή πατρίδα, με μια ισχυρή Ευρώπη και μια ισχυρή κοινωνία», ευχήθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος
Στα γραφεία της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στη Θέρμη, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, άκουσε τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος μαζί με τη σύζυγο του Τατιάνα Παπαδοπούλου.
Τα κάλαντα τα έψαλαν το χορευτικό τμήμα της αδελφότητας Κρωμναίων Καλαμαριάς της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων.
«Ευχαριστούμε πάρα πολύ που είστε μαζί μας σήμερα. Ευχόμαστε κι εμείς πραγματικά από την καρδιά μας, να έχουμε μια καλή χρονιά, γεμάτη υγεία, ειρήνη για όλο τον κόσμο. Yγεία και ευλογία» ευχήθηκε ο κ. Φάμελλος.
Στιγμιότυπο από την εκδήλωση
«Να έχουμε μια καλή χρονιά που θα μας φέρει την πρόοδο»
Ακολούθως ο κ. Φάμελλος πρόσθεσε πως «πολλά τα έτη για όλους τους ανθρώπους, όλου του κόσμου, χωρίς διακρίσεις, χωρίς σκοτωμούς, χωρίς γκρίνιες, χωρίς αγωνία. Να έχουμε μια καλή χρονιά που θα μας φέρει την πρόοδο, με μια ισχυρή πατρίδα, με μια ισχυρή Ευρώπη και μια ισχυρή κοινωνία. Σας λέμε με όλη μας την καρδιά, όλη η οικογένεια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ότι θέλουμε να ενώσουμε τα χέρια για να κάνουμε ισχυρή την κοινωνία μας και την πατρίδα μας. Καλή χρονιά, χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο».
Μαζί με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ άκουσαν τα κάλαντα και αντάλλαξαν ευχές ο διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας Γιώργος Μπάκης, ο σύμβουλος του προέδρου για θέματα επιχειρηματικότητας Νίκος Νυφούδης, ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Αλλαγή στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» και συντονιστής περιφερειακής επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Γιάννης Μυλόπουλος, η αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου δήμου Πυλαίας Χορτιάτη Γεωργία Βουλγαρίδου, οι συντονιστές των νομαρχιακών επιτροπών Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης Χρήστος Κολοκυθάς και Γιώργος Ακριβόπουλος και μέλη των τοπικών οργανώσεων και της νεολαίας του κόμματος.
Δείτε βίντεο:
- Όχι άλλο λούτρινο: O Παντς, το μωρό μακάκος που συγκίνησε το διαδίκτυο, έχει πλέον αληθινή αγκαλιά
- Μοναδικό ντοκουμέντο της εκτέλεσης των 200 της Καισαριανής η συλλογή Χόιερ – Η προπαγάνδα των Ναζί
- Αταμάν: «Θα είμαστε σίγουρα στο Final Four της Euroleague»
- Χανιά: Σχεδίαζαν εμπρηστικές επιθέσεις κατά αστυνομικών – Βρέθηκαν όπλα και ναρκωτικά – Δύο συλλήψεις
- Το βήμα τίτλου της Άρσεναλ και η επίθεση του Χιούρτζελερ στους «κανονιέρηδες»
- Χάρι Στάιλς: «Ο Λίαμ Πέιν ήταν ένας εξαιρετικά ξεχωριστός άνθρωπος»







