Χιρόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 1-1: Οι Mαδριλένοι έχασαν την πρώτη θέση με την τρίτη σερί ισοπαλία
Προβληματική ξανά η Ρεάλ, που δεν απέφυγε την εκτός έδρας γκέλα από την Χιρόνα που είναι τρίτη από το τέλος. Η Μπαρτσελόνα μόνη πρώτη με έναν βαθμό διαφορά
Τρίτη σερί απώλεια βαθμών (τρεις ισοπαλίες) για τη Ρεάλ Μαδρίτης στο πρωτάθλημα, με τους «μερένγκες» να μένουν στο 1-1 κόντρα στη Χιρόνα εκτός έδρας, για τη 14η αγωνιστική της La Liga. Έτσι οι Μαδριλένοι έπεσαν από την κορυφή, αφού η Μπαρτσελόνα τους προσπέρασε και πλέον είναι στο -1.
Το σύνολο του Τσάμπι Αλόνσο προβλημάτισε και πάλι με την εικόνα του, αφού έμεινε πίσω στο σκορ, ενώ δυσκολεύτηκε να βρει στόχο στις ευκαιρίες που δημιούργησε, παίρνοντας τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας για την τρίτη της σερί γκέλα.
Η Ρεάλ βρήκε γκολ με τον Εμπαπέ στο 42′, αλλά ακυρώθηκε μετά από υπόδειξη του VAR, αλλά τρία λεπτά μετά ο Αζεντίν Ουναΐ με πολύ όμορφο πλασέ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-0 που ήταν αποτέλεσμα ημιχρόνου. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν στο δεύτερο μέρος και με πέναλτι του Εμπαπέ στο 67′ διαμορφώθηκε το τελικό 1-1.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.