Ανδρέας Μικρούτσικος: Επέστρεψε στο «Buongiorno» μετά από μία εβδομάδα- Το πρόβλημα της υγεία του
Τι συνέβη στον παρουσιαστή;
Το πρωί της Δευτέρας 1 Δεκεμβρίου, ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρέθηκε στο πάνελ της πρωινής εκπομπής του MEGA και η Φαίη Σκορδά, όπως ήταν αναμενόμενο, τον καλωσόρισε ρωτώντας τον αν είναι καλά μιας και τις προηγούμενες ημέρες ταλαιπωρήθηκε λίγο με την υγεία του.
Παράλληλα, οι συνεργάτες του ευχήθηκαν για την ονομαστική εορτή, η οποία ήταν χθες.
Ανδρέας Μικρούτσικος: Τι είπε για την απουσία του από την εκπομπή
«Σας ευχαριστώ όλους και στο πρόσωπό σας και όλους τους φίλους εν δυνάμει και τηλεθεατές, γιατί χθες δεν έκανα απολύτως τίποτα άλλο από τον αποδελτιοποιώ κλήσεις, μηνύματα…Χτύπαγε συνέχεια το τηλέφωνο. Πάρα πολλούς δεν γνώριζα, πάρα πολλούς γνώριζα. Είναι καταπληκτικό.
Και γι’ αυτό στο πρόσωπό σας, που με όλους μίλησα, ε, ευχαριστώ και όλους τους φίλους που δεν έχω αυτή την εκ του σύνεγγυς σχέση. Αυτά για τα χρόνια πολλά, για την απουσία μου, εντάξει μια λοίμωξη ήταν που κράτησε όμως μια εβδομάδα. Σήμερα συνειδητοποίησα ότι έχω να βγω απ’ το σπίτι απ’ το προηγούμενο Σάββατο. Εννιά συναπτές μέρες».
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Τα τρία μηνύματα από Ουάσιγκτον
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Τι φοβούνται οι Ευρωπαίοι διαχειριστές πλούτου
- Οι ΗΠΑ ζητούν από την Anthropic να επιτρέψει την αυτόνομη στρατιωτική χρήση της Τεχνητής της Νοημοσύνης
- Ισπανία: Ο βασιλιάς Χάραλντ της Νορβηγίας εισήχθη σε νοσοκομείο της Τενερίφης
- Ρέτσος: «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια»
- Ολυμπιακός: «Σας ευχαριστούμε για το όμορφο ταξίδι» (pic)





