Αργύρης Παπαργυρόπουλος: «Στην έξωση από το σπίτι, ευτυχώς που δεν ήταν μέσα τα παιδιά και η σύντροφος μου»
Πώς αντέδρασε ο πρώην επιχειρηματίας Αργύρης Παπαργυρόπουλος στην έξωση από τη βίλα του στη Γλυφάδα.
Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος βιώνει δύσκολες στιγμές μετά την πρόσφατη έξωση από το σπίτι του. Ο πρώην επιχειρηματίας έχασε σε πλειστηριασμό στη βίλα του στη Γλυφάδα.
Για τα όσα συνέβησαν την περασμένη εβδομάδα περιέγραψε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος μιλώντας στον ΑΝΤ1, εκφράζοντας την αγανάκτησή του. Επίσης αναφέρθηκε στους χιλιάδες Έλληνες, που βρίσκονται στην ίδια θέση με εκείνον, χάνοντας την περιουσία τους για χρέη.
Αργύρης Παπαργυρόπουλος: «Ευτυχώς που δεν ήταν τα παιδιά μου και η σύντροφός μου μέσα»
«Μπήκαν μέσα στο σπίτι και μόλις είδα ότι ορμάνε, ήμουν στον πάνω όροφο και έφτιαχνα φραπέ, τους είπα “πίσω”, πετώντας τον καφέ. Κατεβαίνω στην κυρία είσοδο και τηλεφώνησα εγώ στην Αστυνομία», σημείωσε.
«Άνοιξα την πόρτα με το χέρι μου από πίσω (από την πλάτη μου) σαν να κρατάω όπλο και τους είπα “κάντε πίσω γιατί σας έφαγα”.
Όταν έγινε αυτό, τηλεφώνησαν στην Αστυνομία και είπαν ότι οπλοφορώ και μαζεύτηκε μετά η Αστυνομία. Δεν είχα τίποτα πάνω μου. Ήμουν ψύχραιμος. Φτάνω στην εξώπορτα, βλέπω τι γίνεται και σε κάποια στιγμή ήρθε ο διοικητής και μου λέει “Αργύρη, το όπλο!”.
Τους έδωσα πέντε φάσκελα και τους λέω “πάρτε τα ρε”. Έψαξαν όλο το σπίτι», πρόσθεσε συνεχίζοντας την περιγραφή του.
«Μου τα πήραν άδικα»
«Είμαστε 400 με 500 χιλιάδες πολίτες που πάσχουμε από την ίδια δουλειά. Δεν έχει ασχοληθεί κανείς μαζί τους και μαζί μου. Διεκδικώ πράγματα και θέλω και το μαγαζί μου στο Κολωνάκι πίσω. Μου τα πήραν άδικα. Την περασμένη εβδομάδα είχαμε ένα δικαστήριο. Δεν τους έφταναν αυτά που μου πήραν, ήθελαν κι άλλα να μου πάρουν».
- Κείτ Γουίνσλετ: Περπατώντας στο κόκκινο χαλί αγκαλιά με τον γιο της στην πρεμιέρα της ταινίας τους
- Mπαρτσελόνα: Το νέο λούτρινο της μασκότ CAT «εξαφανίστηκε» σε χρόνο-ρεκόρ
- Hellenic Train: Διακόπηκαν τα δρομολόγια στο τμήμα Λάρισα – Λειανοκλάδι λόγω της υπερχείλισης του Ενιπέα
- Πασκουάλ για την Μπαρτσελόνα και το NBA Europe: «Είμαστε στην Euroleague»
- Μαλακάσα: Οδηγός χάνει τον έλεγχο και πέφτει πάνω στις προστατευτικές μπάρες και σε λεωφορείο
- Δολοφονία Καρυώτη: «Μου δώσανε φράγκα για να ομολογήσω» – Το ηχητικό που ανατρέπει την ομολογία στην υπόθεση



