Επέστρεψε στη Βραζιλία ο Γουίλιαν: Ανακοινώθηκε από την Γκρέμιο ως το τέλος του 2026 (vids)
Η Γκρέμιο ανακοίνωσε την απόκτηση του Γουίλιαν που υπέγραψε συμβόλαιο ως το τέλος του 2026 με την ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε.
Παίκτης της Γκρέμιο ως το τέλος του 2026 είναι κι επίσημα ο Γουίλιαν που στα 37 του επέστρεψε στη Βραζιλία.
Ο έμπειρος άσος, που για ένα εξάμηνο αγωνίστηκε πέρσι στον Ολυμπιακό, πέρασε τα ιατρικά και υπέγραψε στην ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε.
NOVO CAMISA 8⃣8⃣ TRICOLOR! ??? Tá rolando a primeira entrevista coletiva do Willian como jogador do Imortal!
? ????????? ?? ???? ?? ??ê?????: https://t.co/SLXdPzEwFw pic.twitter.com/glqx6Wz5ID
— Grêmio FBPA (@Gremio) September 9, 2025
Μετά από μία σπουδαία καριέρα στην Ευρώπη με τις φανέλες των Τσέλσι, Άρσεναλ, Σαχτάρ και Φούλαμ μεταξύ άλλων, ο Γουίλιαν επέστρεψε στη Βραζιλία όπου πιθανότατα θα κρεμάσει και τα παπούτσια του.
Μάλιστα μπήκε κατευθείαν στις προπονήσεις χωρίς να χάσει χρόνο ώστε να φτάσει στο επίπεδο φυσικής κατάστασης που απαιτείται και να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του.
- Ο Λανουά γλιτώνει την απολογία – Σκοτάδι και χάος στη διαιτησία
- Άρσεναλ – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Ο Σάκα την έστειλε στον τελικό (vid)
- Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Ψυχραιμία και ωριμότητα – Περιμένουμε τον αντίπαλο στον ημιτελικό»
- Το μεγάλο πλεονέκτημα του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ
- Μπαρτζώκας στα αποδυτήρια: «Ήσασταν καταπληκτικοί στα πλέι οφ – Ας πάρουμε αυτό που μας αξίζει» (vid)
- Γουόκαπ: «Η ομάδα έχει χτιστεί για να πάρει την Euroleague»
- ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού μας» (pic)
- Ο Ολυμπιακός πρώτη φορά παίρνει μέρος σε final four εντός Ελλάδας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 06.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-kathrinepnw-12506594-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442