Βόλος: Αδέσποτα σκυλιά επιτέθηκαν σε 7χρονο αγόρι
«Αν δεν έμπαινε στη μέση ο πατέρας, τα σκυλιά θα το έτρωγαν το παιδί» αναφέρει με αναφιλητά η γιαγιά του
Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής στο Βόλο, όταν ένα 7χρονο αγόρι δέχθηκε ξαφνική επίθεση από τρία μεγαλόσωμα σκυλιά.
Ο 7χρονος έπαιζε με το αδερφάκι του και μία ακόμη φίλη τους, όταν η αγέλη του επιτέθηκαν του έσκισαν τα ρούχα και το δάγκωσαν στην πλάτη και στα πόδια.
Το δυνατό κλάμα και τα ουρλιαχτά του παιδιού σήκωσαν τη γειτονιά στο πόδι.
Ο πατέρας του 7χρονου επίσης κοριτσιού ήταν εκείνος που έσωσε κυριολεκτικά τον μικρό από τα δόντια των σκύλων.
«Αν δεν έμπαινε στη μέση ο πατέρας θα το έτρωγαν το παιδί» αναφέρει με αναφιλητά η γιαγιά του 7χρονου μιλώντας στον Ταχυδρόμο λίγα λεπτά αφότου έγινε το περιστατικό.
Τι λέει η μητέρα του παιδιού
Η μητέρα του παιδιού σε κατάσταση πανικού πήρε τον γιο της και τον μετέφερε στα Επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου.
Εκεί οι γιατροί έπεσαν κατά πάνω του μικρού, ο οποίος έκλαιγε γοερά τόσο από το σοκ που είχε υποστεί όσο και από το γεγονός ότι όλο του, σχεδόν, το σώμα είχε γεμίσει με τραύματα και αίματα.

«Παραλίγο να το κατασπαράξουν. Είναι ένα μικρό παιδάκι με ένα σωματάκι μία σταλίτσα. Όπου μπορούσαν να το δαγκώσουν, το δάγκωσαν» αναφέρει η μητέρα του 7χρονου παιδιού λέγοντας πως το παιδί της ήταν πάνω στο πατίνι, του όρμηξαν, το έριξαν κάτω και το δάγκωσαν, όταν εκείνο δεν μπορούσε να κάνει τίποτα.
«Το παιδί ήταν τρομοκρατημένο. Το ρώτησα μήπως πείραξε τα σκυλιά και μου είπε ότι όταν τα είδε να παραμονεύουν ανέβηκε στο πατίνι να φύγει» σημειώνει η μητέρα του λέγοντας πως από θαύμα δεν τραυματίστηκαν τα άλλα δύο παιδάκια, το ένα εκ των οποίων είναι το δίδυμο αδελφάκι του.
- LIVE: Πανσερραϊκός – ΑΕΚ
- «Η υποκριτική των μαλλιών» – Ο Μάικλ Ντάγκλας και το αιώνιο πείραγμα με τον Τζακ Νίκολσον
- Μπαρτζώκας: «Δεν θα έχουμε τον Τζόσεφ το αμέσως επόμενο διάστημα, μας περιμένουν πολύ σημαντικά παιχνίδια»
- Τραγωδία στην Άρτα: 35χρονη πέθανε λίγες μέρες μετά τη γέννηση του παιδιού της
- Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: «Πάγωσε» το κοινό με τη σοβαρή πτώση της Λίντσεϊ Βον – Ούρλιαζε από τον πόνο (vid)
- Διδυμότειχο: Άγγιξε τα 6,5 μέτρα η στάθμη του νερού στο Πύθιο – Συστάσεις προς τους κατοίκους οικισμών
- Gen Z: Μισθός, υγεία και προσωπική ζωή – Όταν η γενιά αυτή μιλάει και ακούγεται, οι εργοδότες κερδίζουν
- «Πλησιάζει στη Χάποελ Τελ Αβίβ ο Χέιζ-Ντέιβις»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 08.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/andrea-caramello-z2t4GdXOtE8-unsplash-315x220.jpg)























































![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [08.02 – 14.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/e237c4ed-7268-45d4-bb6f-615b214b0f66-315x220.jpeg)















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442