Τέλος ο Σπλίτερ από την Παρί – Επιστρέφει στο ΝΒΑ
Ο Τιάγκο Σπλίτερ θα αποχωρήσει από τον πάγκο της Παρί μετά το τέλος της σεζόν και θα επιστρέψει στο ΝΒΑ, αυτή τη φορά για λογαριασμό των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.
Τίτλοι τέλους για την φοβερή ομάδα της Παρί στη φετινή Euroleague. Μετά τους Σορτς, Ιφί, Γουόρντ, Γιαντούνεν και Χέις, ο προπονητής της ομάδας Τιάγκο Σπλίτερ αφήνει πίσω του το Παρίσι και επιστρέφει στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
«Ρημάζει» η Παρί
Μετά από μία τρομακτική σεζόν για τους Παριζιάνους, ολόκληρος ο κορμός της ομάδας θα αποχωρήσει, ενώ και ο Σπλίτερ αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στο Πόρτλαντ. Εκεί θα αναλάβει τα καθήκοντα του βοηθού του Τσόνσι Μπίλαπς, για τους Τρέιλ Μπλέιζερς.
Stacked bench. Strong minds.
Welcome our new coaches to Rip City 🌹 pic.twitter.com/LgSKZ8Brvf
— Portland Trail Blazers (@trailblazers) June 11, 2025
Αυτός θα είναι ο τρίτος πάγκος ομάδας ΝΒΑ που κάθεται ο Βραζιλιάνος, καθώς υπήρξε βοηθός προπονητή για τέσσερα χρόνια στους Μπρούκλιν Νετς (2019-2023) και έναν χρόνο στους Χιούστον Ρόκετς (2024).
- Τσιτσιπάς: «Είχα ανάγκη αυτό το διάλειμμα, επιστρέφω με διαφορετική ενέργεια»
- Παναθηναϊκός: Παίρνει τον Κοντούρη του Παναιτωλικού
- Νέος τραυματισμός για τον Ίσκο, χάνει το ματς με τον ΠΑΟΚ
- Ο Ταϊρίκ Τζόουνς αρέσει στον Ολυμπιακό – Παρακολουθούν τις εξελίξεις στην Παρτιζάν οι «ερυθρόλευκοι» (vid)
- «Πρόταση της Γκρέμιο στον Παναθηναϊκό για τον Τετέ»
- Νέο ξέσπασμα του Αντετοκούνμπο: «Είμαι εδώ, μην μου κάνεις αυτή την ερώτηση, είναι ασέβεια…» (vid)
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της Κυριακής (28/12): Δράση με Premier League και Κόπα Άφρικα
- Καυγάς στη λήξη του Μπουλς – Μπακς λόγω καρφώματος του Αντετοκούνμπο (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 28.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jerry-zhang-1mBXWoGoI-s-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442