ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Καμία σκέψη για λύση της συνεργασίας με Έβανς – Είναι fake news»
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός είναι κάθετη για τα σενάρια περί αποχώρησης του Κίναν Έβανς κάνοντας λόγο για fake news.
Τις τελευταίες ώρες υπήρξαν κάποια δημοσιεύματα που ήθελαν τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να σκέφτονται την αποχώρηση του Κίναν Έβανς από την ομάδα, ωστόσο οι Ερυθρόλευκοι ξεκαθαρίζουν πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.
Ο Αμερικανός γκαρντ είχε συμφωνήσει με την ομάδα του Πειραιά από πέρσι την άνοιξη, αλλά ο τραυματισμός του στα πλέι οφ του λιθουανικού πρωταθλήματος άλλαξε τη δομή της συμφωνίας, με αποτέλεσμα να υπογράψει συμβόλαιο με μικρότερες αποδοχές και με οψιόν για ανανέωση.
Ο Έβανς και η απόφαση του Μπαρτζώκα
Όλη τη φετινή σεζόν ο Έβανς είχε αφοσιωθεί στη θεραπεία του και περίπου στα μέσα Απρίλη άρχισε να μπαίνει στις προπονήσεις μαζί τους συμπαίκτες του. Μάλιστα βρέθηκε και στην αποστολή για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άλμπα Βερολίνου, όμως αποφασίστηκε να μην πάρει χρόνο συμμετοχής.
Ο λόγος ήταν πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας θεώρησε ότι δεν είχε νόημα να του δώσει μόνο ένα με δύο παιχνίδι και μετά να τον αφήσει εκτός, αφού η κρισιμότητα και η ένταση των αναμετρήσεων που αγώνων που ακολουθούσαν δεν άφηνε χώρο για πειράματα.
Έτσι λοιπόν το ντεμπούτο του παίρνει αναβολή για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με την ΚΑΕ να ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει καμία σκέψη να τον αφήσουν να αποχωρήσει από την ομάδα.
- Φρίκη στη Βρετανία: Διαμέλισε την σύντροφό της και την έβαλε σε σακούλες σκουπιδιών
- Ιταλία και Γερμανία υπέγραψαν πρωτόκολλο για κοινό σχέδιο δράσης των δυο χωρών σε ασφάλεια και άμυνα
- Σκορπιός για πάντα: Πέθανε o αρχιτέκτονας τoυ ρυθμού των Scorpions, Φράνσις Μπούχολτς
- Παπασταύρου: Αναβαθμίζεται ο ενεργειακός ρόλος της Ελλάδας
- «Η Λόρα μιλούσε συνέχεια για μια φίλη της, την Άννα» – Πρόσωπο μυστήριο αναζητά η ΕΛ.ΑΣ. – Ελέγχεται αν είναι πραγματικό
- Λανουά: Ο δεκάλογος που επιβεβαιώνει την κατάρρευση της διαιτησίας
