Εσπανιόλ – Μπαρτσελόνα 0-2: Πρωταθλητές οι Μπλαουγκράνα – Ξανά στον θρόνο τους!
Η Μπαρτσελόνα στέφθηκε και μαθηματικά πρωταθλήτρια Ισπανίας για 28η φορά στην ιστορία της, μετά το 2-0 επί της Εσπανιόλ – Νίκη και Champions League για την Μπιλμπάο του Βαλβέρδε (2-0).
Ξανά στον θρόνο η Μπαρτσελόνα! Το… έργο τέχνης του Λαμίν Γιαμάλ – που είχε και ασίστ – έδωσε στους Μπλαουγκράνα το «διπλό» κόντρα στην Εσπανιόλ (2-0) και σφράγισε τη μαθηματική κατάκτηση του 28ου πρωταθλήματος της ιστορίας τους.
Στο 43ο λεπτό, το σουτ του Λεβαντόφσκι από δεξιά, πέρασε παράλληλα με την εστία του Γκαρσία και στο 52’ ο Λαμίν Γιαμάλ με ένα μαγικό γκολ με αριστερό πλασέ από τα δεξιά, έκανε το 0-1.
Στο 80ο λεπτό η Χετάφε έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο Καμπρέρα για χτύπημα στον Γιαμάλ εκτός φάσης. Και στο 90+6′ ο Φερμίν με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-2.
Η Μπιλμπάο κέρδισε μέσα στην έδρα της Χετάφε με 2-0, έφτασε τους 67 βαθμούς και κλείδωσε και μαθηματικά τη συμμετοχή της στο επόμενο Champions League. Σεντόνι μετά από δέκα χρόνια για τους Βάσκους και πάλι με κόουτς τον Ερνέστο Βαλβέρδε.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Ο Αργεντινός ρεπόρτερ υποστηρίζει πως ο Παναθηναϊκός δίνει 10,2 εκατ. ευρώ για το 75% των δικαιωμάτων του Σαντίνο Αντίνο και είναι κοντά σε συμφωνία με την Γοδόι Κρουζ για την απόκτηση του 20χρονου.
LIVE: Λίβερπουλ – Μπάρνσλεϊ. Παρακολουθήστε live στις 21:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λίβερπουλ – Μπάρνσλεϊ για το FA Cup. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 3.
Η συγκινητική συνάντηση που είχε ο θρύλος του ΝΒΑ και πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού Ντομινίκ Γουίλκινς σε γηροκομείο με μία μακιγιέρ που τον περιποιόταν 30 χρόνια πριν.