Άμπερ Χερντ: Η πρώην του Τζόνι Ντεπ απέκτησε δίδυμα
Η ηθοποιός 'Αμπερ Χερντ που είναι πλέον κάτοικος Μαδρίτης, έγινε μητέρα δύο παιδιών
Η Άμπερ Χερντ, η ηθοποιός που μονοπώλησε το ενδιαφέρον των media στην περιβόητη δίκη της απέναντι στον πρώην σύζυγο της Τζόνι Ντεπ αλλάζει σελίδα.
Η σταρ του Aquaman, ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανήμερα της Γιορτής της Ημέρας τις νέες αφίξεις στη ζωή της.
«Ημέρα της Μητέρας 2025, μια μέρα που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Φέτος νιώθω απερίγραπτη χαρά, καθώς γιορτάζω την ολοκλήρωση της οικογένειας που προσπαθώ να δημιουργήσω εδώ και χρόνια» έγραψε η 39χρονη ηθοποιός.
«Σήμερα μοιράζομαι επίσημα την είδηση ότι καλωσόρισα δίδυμα στην οικογένεια των Χερντ. Η κόρη μου, ‘Αγκνες, και ο γιος μου, Όσιαν, κρατούν τα χέρια μου (και την καρδιά μου) γεμάτα» πρόσθεσε στη λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram και μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο με τα ποδαράκια των παιδιών της.
«Όταν απέκτησα την πρώτη μου κόρη, την Ούνα, πριν από τέσσερα χρόνια, ο κόσμος μου άλλαξε για πάντα. Πίστευα ότι δεν θα μπορούσα να νιώσω περισσότερη ευτυχία. Κι όμως, σήμερα η καρδιά μου ξεχειλίζει από χαρά, εις τριπλούν!» συμπλήρωσε η Χερντ.
«Το να γίνω μητέρα μόνη μου και με τους δικούς μου όρους, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισα με τη γονιμότητα, ήταν η πιο ταπεινή εμπειρία της ζωής μου. Είμαι για πάντα ευγνώμων που μπόρεσα να κάνω αυτή την επιλογή με υπευθυνότητα και ώριμη σκέψη. Σε όλες τις μαμάδες, όπου κι αν βρίσκεστε σήμερα και όπως κι αν φτάσατε ως εδώ, εγώ και η οικογένεια των ονείρων μου, γιορτάζουμε μαζί σας», συμπλήρωσε.
Σύμφωνα με το People, μετά τις πολύκροτες νομικές της μάχες με τον πρώην σύζυγό της Τζόνι Ντεπ οι οποίες έληξαν το 2022, η Χερντ μετακόμισε στη Μαδρίτη της Ισπανίας, για να ζήσει μια πιο ήσυχη ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
- Ο Βάρρας, ο Βορίδης και οι ευνοϊκοί έλεγχοι για τις παρατυπίες στον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Οδοντωτός: Αναστέλλεται η λειτουργία του – Τι ισχύει για όσους έχουν εκδώσει εισιτήρια
- Έρχεται νέα αλλαγή του καιρού: Άνοιξη μέχρι το Σαββατοκύριακο, φθινόπωρο από βδομάδα
- Alpha Bank: Οι μακροοικονομικές επιπτώσεις του πολέμου στην ελληνική οικονομία
- «Ο ΠΑΟΚ θέλει τους Καλάθη και Λορέντζο Μπράουν για το καλοκαίρι»
- The Expla-in Project: Τι συμβαίνει με το μεταναστευτικό στην Κρήτη; Στον αέρα δομές, σίτιση και φιλοξενία



