ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Άνοιξε το σκορ ο Λαμέλα, απάντησε με γκολάρα ο Ουναϊ (vids)
Στο ντέρμπι της δεύτερης θέσης μεταξύ ΑΕΚ και Παναθηναϊκού στη Νέα Φιλαδέλφεια, η Ένωση προηγήθηκε πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου με τον Λαμέλα, αλλά στις αρχές του δεύτερου μέρους ο Ουναΐ ισοφάρισε με γκολάρα.
ΑΕΚ και Παναθηναϊκός κοντράρονται στη Νέα Φιλαδέλφεια, με στόχο τη 2η θέση, που δίνει εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League και μέχρι στιγμής το ματς έχει πολλές συγκινήσεις.
Η Ένωση άνοιξε το σκορ πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου, με τον Λαμέλα να σκοράρει από το ύψος της μικρής περιοχής, έπειτα από σέντρα του Κοϊτά και με αυτόν τον τρόπο γράφτηκε το 1-0.
Δείτε το γκολ του Λαμέλα
Στις αρχές του δεύτερου μέρους, οι «πράσινοι» απάντησαν με τον Ουναΐ να πετυχαίνει ένα όμορφο γκολ έξω από την περιοχή και να ισοφαρίζει σε 1-1, στο 51΄.
Δείτε το γκολ του Ουναΐ
- Υποκλοπές: Ένοχη σιωπή
- Μίλτος Πασχαλίδης: Η συγγραφή, η πατρότητα και τα δάκρυα του Ανδρέα Μικρούτσικου για τον αδερφό του
- Νέος ισχυρός σεισμός στη Θεσπρωτία – Μπαράζ δονήσεων τις τελευταίες ημέρες
- Βρετανία: «Η μηνιγγίτιδα μας την πήρε σε 12 ώρες» – Απαρηγόρητος ο πατέρας της 18χρονης μαθήτριας στο Κεντ
- H OpenAI ετοιμάζει «superapp» που συνδυάζει το ChatGPT με browser
- Τέμπη: Σκληρή ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών για «το δίδυμο Κωνσταντοπούλου-Καρυστιανού» – «Φασιστική νοοτροπία»

