Ολυμπιακός: Γίνεται πατέρας ο Κίναν Έβανς και φεύγει εκτάκτως από τη Μαδρίτη
Ο Κίναν Έβανς θα απουσιάσει από το Game 4 του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ Μαδρίτης αφού η σύζυγός του ετοιμάζεται να γεννήσει.
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη Μαδρίτη για τη σειρά των playoffs της Euroleague κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά την Τετάρτη (30/4) μία μέρα πριν από το Game 4, ο Κίναν Έβανς αποχώρησε από την αποστολή των Πειραιωτών.
Ο ευχάριστος λόγος
Και αυτό γιατί η σύζυγος του Αμερικανού γκαρντ των «ερυθρόλευκων» θα φέρει στον κόσμο το παιδί τους. Έτσι, ο 28χρονος πήρε ειδική άδεια για να βρεθεί δίπλα στη σύντροφο του, στην Αμερική, σε αυτή την πολύ όμορφη στιγμή.
Αυτό μοιραία σημαίνει πως ο Έβανς δεν θα είναι με την υπόλοιπη αποστολή του Ολυμπιακού, στην προσπάθεια που θα κάνουν οι Πειραιώτες για να φέρουν τη σειρά στο 3-1, το βράδυ της Πρωτομαγιάς και να πάρουν την πρόκριση για το Final 4 της Euroleague.
- Ο Τραμπ έδωσε διορία στο Ιράν να ανοίξει τα Στενά του Ορμούζ ή θα χτυπήσει εργοστάσια παραγωγής ενέργειας
- ΠΟΥ: Περισσότεροι από 60 νεκροί εξαιτίας πλήγματος σε κέντρο υγείας στο Νταρφούρ του Σουδάν
- Το Ιράν υποστηρίζει ότι «καμία περιοχή δεν είναι ασφαλής» – Θα συνεχίσουμε να χτυπάμε τους εχθρούς μας λέει ο Νετανιάχου
- Σαρωτική η Έβερτον με Τσέλσι (3-0), βαθμός «ανάσα» για τη Λιντς με Μπρέντφορντ (0-0)
- Γιορτή σήμερα 22 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 22.03.2026]


