Κωστής Χατζηδάκης: Εξελέγη αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος
Στη θέση του αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος εξελέγη ο Κωστής Χατζηδάκης, στη σύνοδο που πραγματοποιείται στην Βαλένθια
Ο Κωστής Χατζηδάκης, αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και της Νέας Δημοκρατίας, εξελέγη αντιπρόεδρος στο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) που πραγματοποιείται στην Βαλένθια.
Η εκλογή του Χατζηδάκη
Ο Κωστής Χατζηδάκης εκλέχθηκε αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος συγκεντρώνοντας 328 ψήφους.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες, με βάση τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας αντιπρόεδροι εκλέγονται επίσης οι: Orpo, Tajani, Mc Allister, Muresan, Halicki, Suica, Brunner, McGuinness και Rangel.
Στιγμιότυπο από την ψηφοφορία.
Μετά την εκλογή του ο Κωστής Χατζηδάκης σε ανάρτησή του στα social media ευχαρίστησε όλους όσους τον στήριξαν τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «με δεδομένο ότι το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα είναι το μεγαλύτερο στην ΕΕ, η νέα αυτή θέση δίνει τη δυνατότητα όχι μόνο σε μένα, αλλά και στη Νέα Δημοκρατία να συμμετάσχει ακόμα πιο ενεργά στη διαδικασία λήψεως αποφάσεων στις Βρυξέλλες, προς όφελος της πατρίδας μας».
Ολη η ανάρτηση του Κωστή Χατζηδάκη
- Πέρκινς: «Ο Αντετοκούνμπο είναι δειλός – Να βγει να πει ότι θέλει να αποχωρήσει»
- Αναχωρούν για τα μπλόκα οι αγρότες που απέκλεισαν το λιμάνι της Θεσσαλονίκης – «Δεν κάνουμε πίσω»
- Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο 44χρονος ερασιτέχνης ψαράς – Τραυματίστηκε στο κεφάλι από αγκίστρι
- Η τεχνολογική ελίτ οραματίζεται τη νέα Γη της Επαγγελίας: Ιδιόκτητες κερδοσκοπικές πόλεις
- Εν μέσω του πολέμου της Ρωσίας στην Ουκρανία, πόσα κερδίζουν οι εταιρείες όπλων;
- Ένας ένας κλείνουν-Κλειστός και ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης στις 16 Δεκεμβρίου




