Κατερίνα Λιόλιου: Full in love στην πασχαλινή Πάρο με τον σύντροφο της
Η Κατερίνα Λιόλιου απόλαυσε το Πάσχα στην Πάρο.
Η Κατερίνα Λιόλου ταξίδεψε στο κυκλαδίτικο νησί για ξεκούραση από τις εμφανίσεις της αλλά και για να περάσει τις ημέρες του Πάσχα. Η τραγουδίστρια δεν ήταν μόνη της αλλά με τον αγαπημένο της Χάρη Παπατζανή καθώς και φίλους της.
Κατερίνα Λιόλιου: «Πάω στο νησί»
Η κάμερα του Μύκονος Τv Live εντόπισε το ερωτευμένο ζευγάρι σε έξοδό του σε γνωστό resto της Νάουσας όπου απόλαυσε την βραδιά με καλή διάθεση. Η ερμηνεύτρια και ο Head Manager Of Bookings and Productions της Panik Records είναι μαζί τα τελευταία χρόνια και, παρότι δεν κρύβουν την σχέση τους, επιλέγουν να διατηρούν χαμηλούς τόνους και να αποφεύγουν τα φώτα της δημοσιότητας.
Κατερίνα Λιόλιου : Τι λέει για την προσωπική ζώη
Η τραγουδίστρια είναι σε σχέση με τον head manager of bookings and productions στην Panik Live, Χάρη Παπατζανή, τα τελευταία χρόνια.
Αν και αποφεύγει να μιλάει για την προσωπική της ζωή δημόσια, η τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξη της παραδέχτηκε ότι είναι ερωτευμένη.
«Ο έρωτας παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Δεν το έχω κρύψει, το έχω δηλώσει ότι είμαι ερωτευμένη, είμαι σε σχέση και είμαι πολύ καλά. Απλώς μου αρέσει να κρατάω μία στάση απλή και να μην το αναλύω και το σέβονται όλοι αυτό και οι δημοσιογράφοι και μου αρέσει που το σέβονται».
- Ο Τραμπ διαβεβαιώνει πως θα υποδεχτεί τον Σι Τζινπίνγκ «προς το τέλος της χρονιάς» στον Λευκό Οίκο
- Πορτογαλία: Σαρωτική νίκη του σοσιαλιστή Σεγκούρο στις προεδρικές εκλογές έναντι του ακροδεξιού Βεντούρα
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Κατάσκοπος 3 χρόνια και όχι μόλις 3 μήνες
- Ο φόβος για την AI, νέα πραγματικότητα στη Wall Street
- Google: Κάτι αλλάζει με τις επαφές στα κινητά Android – Η έξυπνη…καρτών κλήσεων
- Βαλένθια – Ρεάλ Μαδρίτης 0-2: Σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή, με Καρέρας – Εμπαπέ!




