Μια σπουδαία επιτυχία, την οποία πανηγύρισαν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και οι παίκτες του με τους χιλιάδες οπαδούς τους που βρέθηκαν χθες το βράδυ στο φαληρικό γήπεδο. Ενα ακόμα πρωτάθλημα για τον πειραϊκό σύλλογο, που έφτασε τα 48 στην ένδοξη ιστορία του.
Σήμερα, στο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφασίστηκε πότε θα γίνει η απονομή του τροπαίου στους Ερυθρόλευκους, με την διοργανώτρια αρχή να βγάζει τη σχετική ανακοίνωση.
Όπως έγινε γνωστό, το βαρύτιμο τρόπαιο στους πρωταθλητές Ελλάδας θα απονεμηθεί στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού για τα playoffs της Super League, δηλαδή μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ (5η αγωνιστική, 4/5 – 20:00).
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και οι παίκτες του θα γιορτάσουν με τον κόσμο τους την κατάκτηση του πρωταθλήματος, σε μια χρονιά – ορόσημο για τον Ολυμπιακό, ο οποίος φέτος συμπληρώνει 100 χρόνια ένδοξης ιστορίας.
Η σχετική ενημέρωση
«Ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε να απονεμηθεί το Τρόπαιο του Πρωταθλητή Stoiximan Super League 2025 στον Ολυμπιακό, στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα του για τα Playoffs (ήτοι την 5η αγωνιστική των Stoiximan Super League Playoffs)».
Τα δεδομένα για το πότε είναι εφικτή η διεξαγωγή του αγώνα Ολυμπιακός - Φενέρ που αναβλήθηκε και τι ισχύει με τον κανονισμό σχετικά με το ποιοι παίκτες θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής όταν το ματς γίνει.
Με δάκρυα στα μάτια και κρατώντας εκατοντάδες αφίσες Ομπράντοβιτς προσήλθαν οι οπαδοί της Παρτιζάν στο γήπεδο για το παιχνίδι της ομάδας τους με τη Μπάγερν Μονάχου στην Ευρωλίγκα.