Ο Λούκα Ντόντιτς επέστρεψε στο Ντάλας μετά την ανταλλαγή του στους Λέικερς και διέλυσε τους Μάβερικς, βάζοντας 45 πόντους στη νίκη με 112-97, αφού πρώτα έκλαψε για την επιστροφή του στην πόλη όπου ανδρώθηκε στο NBA.
Πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση, τελειώνοντας τον αγώνα με 45 πόντους με 16/28 σουτ (7/10 τρίποντα), 6/9 βολές, 8 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 4 κλεψίματα και 3 λάθη σε 38 λεπτά συμμετοχής.
Ο Ντόντσιτς αποθεώθηκε από το κοινό των Μάβερικς και μετά έπαιξε σαν να ήθελε να πληγώσει την πρώην ομάδα του, η οποία τον είχε ανταλλάξει στους «λιμνάνθρωπους» πριν από δύο μήνες ταρακουνώντας τα νερά στο NBA.
Ποιοι ήταν οι κορυφαίοι στο Μάβερικς – Λέικερς
Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς με 27 πόντους ακολούθησε σε απόδοση τον Ντόντσιτς, με τον Ρούι Χατσιμούρα να προσθέτει 15 πόντους.
Για τους Μάβερικς, ο Νάτζι Μάρσαλ είχε 23 πόντους, ο Πι Τζέι Ουάσινγκτον 14 πόντους και ο Άντονι Ντέιβις 13 πόντους (αλλά 5/13 σουτ) και 11 ριμπάουντ.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί το βράδυ της Παρασκευής (21:15) τον Ολυμπιακό σε ένα κρίσιμο ντέρμπι «αιωνίων» στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Euroleague.
Εννέα συνεχόμενες χρήσεις με κέρδη, 231 εκατ. ευρώ θετικό αποτέλεσμα από το 2016 και μια στρατηγική που επανεπενδύει κάθε ευρώ σε παίκτες και υποδομές, αποδεικνύοντας ότι η βιωσιμότητα μπορεί να συμβαδίσει με την κορυφή.
Λίγες ώρες μετά τη γκέλα της Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε επίσης «άσφαιρη» κόντρα στη Σάντερλαντ (0-0) και έμεινε στο -4 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ – Χωρίς γκολ και το Μπρέντφορντ-Τότεναμ (0-0)