Η ΑΕΚ έκανε το 1-0 κόντρα στη Ναντέρ και θέλει ακόμη μία νίκη για να προκριθεί στο Final 4 του BCL.
Στις πρώτες του δηλώσεις μετά το παιχνίδι ο Ντράγκαν Σάκοτα στάθηκε στη νίκη, αλλά τόνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να παίξει καλύτερα στη συνέχεια.
Όσα είπε ο Σάκοτα:
Για το ματς: «Είναι πολύ σημαντικό που ξεκινήσαμε με νίκη στα πλέι οφ καθώς μας δίνεται η δυνατότητα να διαβάσουμε τον αντίπαλο την επόμενη φορά. Ήταν ένα δυνατό ματς, όπου ο αντίπαλος είχε καλές περιόδους, αλλά είχαμε αυτοσυγκέντρωση σε κρίσιμες στιγμές.
Δεν έχει σημασία πώς παίξαμε, σημασία έχει ότι έγινε το 1-0 στη σειρά και πρέπει να παίξουμε καλύτερα. Θελουμε να παίξουμε όπως ξέρουμε στο δεύτερο ματς. Ήταν καλή η τακτική του αντιπάλου, μας δυσκόλεψε, εμείς θελουμε να παίξουμε καλύτερα».
Για το ότι οποίος εκ των ΑΕΚ-Ναντέρ περάσει θα φιλοξενήσει το Final4: «Πιστεύω ότι αυτό το γεγονός δεν μας βοηθάει να έχουμε ηρεμία, είμαστε καινούργια ομάδα. Οι χαμηλοί τόνοι μας βοηθάμε».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.