Η ΑΕΚ πανηγυρίζει την πρόκρισή της στα ημιτελικά του EHF European Cup στο χάντμπολ, μετά από ένα θρίλερ στη Βουλγαρία κόντρα στην Παρτιζάν Βελιγραδίου.
Η ΑΕΚ είχε νικήσει στο πρώτο ματς στην Ελλάδα με 27-22 και η ρεβάνς στο Βελιγράδι δεν ξεκίνησε ποτέ, καθώς στο ζέσταμα έπεσαν κροτίδες στον αγωνιστικό χώρο.
Το ματς ορίστηκε για το μεσημέρι της Δευτέρας στη Βουλγαρία και η Παρτιζάν επικράτησε 24-19, ισοφαρίζοντας τη διαφορά του πρώτου αγώνα. Έτσι, όλα κρίθηκαν στα πέναλτι, όπου οι δύο ομάδες ήταν άψογες στις πρώτες 5 εκτελέσεις. Στη συνέχεια ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ Τέπερ απέκρουσε την 7η εκτέλεση των Σέρβων και χάρισε τη μεγάλη πρόκριση στην ελληνική ομάδα με σκορ 6-7 στη διαδικασία.
Στα ημιτελικά η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Ίζβιντατς από τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη, διεκδικώντας την είσοδο στον τελικό της διοργάνωσης.
Η ΑΕΚ πραγματοποίησε σούπερ πρώτο ημίχρονο (σκορ 28-53) νίκησε με σαρωτικό τρόπο στην Καρδίτσα (90-62) κι έκανε το 4Χ4 στη φάση των «16» του BCL. Παρέμεινε χωρίς νίκη η ομάδα της Θεσσαλίας.
LIVE: Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρακολουθήστε live στις 22:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 26η αγωνιστική της Premier League.
Η 67χρονη Μαντόνα παρακολούθησε τον αγώνα της Τότεναμ εναντίον της Τσέλσι για το πρωτάθλημα U14. Η αγάπη της 67χρονης «βασίλισσας της ποπ» για το ποδόσφαιρο.
Η διοίκηση της Νάπολι και ο δήμος της πόλης παίρνουν άμεσα μέτρα για το ιστορικό γήπεδο, μετά τις σοκαριστικές εικόνες στα social media, από το παιχνίδι των «παρτενοπέι» με την Τσέλσι για το Champions League