Αυτή την Κυριακή 6 Απριλίου με την εφημερίδα το ΒΗΜΑ κυκλοφορεί ο Β’ Τόμος του «Λεξικό Κυρίων Ονομάτων» του καθηγητή κ. Γεώργιου Μπαμπινιώτη. Η έκδοση ολοκληρώνει το πλούσιο υλικό για την προέλευση των σημαντικότερων κυρίων ονομάτων, ανθρώπων και τόπων, ελληνικών και ξένων από το γράμμα Μ έως το Ω.
Το «Λεξικό Κυρίων Ονομάτων» του Γ. Μπαμπινιώτη συνδυάζει την επιστημονική πληροφόρηση με την απόλαυση της περιπλάνησης —μέσω των τοπωνυμίων— σε χιλιάδες τόπους, ξένους και ελληνικούς, δίνοντας την ευκαιρία στον αναγνώστη να μάθει, από την ιστορία των ονομάτων, την ιστορία των ανθρώπων, των λαών και των πολιτισμών τους, ταξιδεύοντας από το παρελθόν στο παρόν και αντίστροφα.
Το «Λεξικό Κυρίων Ονομάτων» περιλαμβάνει περισσότερα από 2.700 ανθρωπωνύμια και τοπωνύμια, έγκυρες ετυμολογικές πληροφορίες , πλήθος ιστορικών και εγκυκλοπαιδικών πληροφοριών και ειδικό παράρτημα με συγκεντρωτικά σχόλια.
«Λεξικό Κυρίων Ονομάτων» του Γ. Μπαμπινιώτη Αυτή την Κυριακή 6 Απριλίου ο Β’ τόμος κυκλοφορεί με ΤΟ ΒΗΜΑ.