Ολυμπιακός: Θλάση ο Φαλ, αιμάτωμα ο Φουρνιέ
Δεν λένε να αφήσουν τα προβλήματα τον μπασκετικό Ολυμπιακό, καθώς ο Μουσταφά Φαλ υπέστη θλάση και τέθηκε νοκ-άουτ με Άλμπα, ενώ και ο Εβάν Φουρνιέ έχει αιμάτωμα και είναι αμφίβολος
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Άλμπα Βερολίνου (4/4/ 21:00, Novasports Prime) στη Γερμανία για την 33η αγωνιστική της Euroleague, η οποία θα είναι η προτελευταία της regular season, έχοντας να διαχειριστεί και νέα προβλήματα, εκτός από τα ήδη υπάρχοντα.
Και αυτό γιατί οι Μουσταφά Φαλ και Εβάν Φουρνιέ αντιμετωπίζουν και αυτοί προβλήματα τραυματισμών, με τον Γάλλο σέντερ να χάνει το ματς με τους Γερμανούς και τον σταρ των Πειραιωτών να είναι εξαιρετικά αμφίβολος.
Όπως αναφέρει η ενημέρωση της ερυθρόλευκης ΚΑΕ, ο πρώτος έχει υποστεί θλάση προσθίου βραχιονίου μυός δεξιά και θα μείνει εκτός για 7-10 μέρες. Ο δεύτερος ταλαιπωρείται από αιμάτωμα στον έσω πλάγιο σύνδεσμο της δεξιάς ποδοκνημικής με διάταση αυτού, χωρίς ρήξη. Ο Φουρνιέ έχει αιμάτωμα και είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση.
Οι υπόλοιπες απουσίες που έχει ο Ολυμπιακός
Αυτοί που είναι ήδη νοκ άουτ είναι οι Γουόκαπ, Βιλντόζα, Μιλουτίνοφ, Έβανς. Πρόσφατα έχει επιστρέψει και ο Ράιτ, ο οποίος δεν είναι στο 100% ακόμα, καθώς του λείπει αγωνιστικός ρυθμός.
Συνεπώς ο Ολυμπιακός αναμένεται να κατέβει με 10 παίκτες στο παιχνίδι με την Άλμπα, καθώς διαθέσιμοι είναι οι: Γουίλιαμς-Γκος, Ράιτ, Μήτρου-Λονγκ, Λαρεντζάκης, Λι, Βεζένκοφ, Παπανικολάου, Ντόρσεϊ, Πίτερς, ΜακΚίσικ.
- Καρίνα Σουλιάκ – Τελευταία σύντροφος του Έπσταϊν, κύρια κληρονόμος του, παντρεμένη με μια άλλη γυναίκα
- Αρχεία Έπσταϊν: Η Κομισιόν κινεί έρευνα για τον πρώην επίτροπο της Βρετανίας, Πίτερ Μάντελσον
- Τσουκαλάς για Μαρινάκη: Ο σεβασμός στη Δικαιοσύνη δεν είναι σημαία ευκαιρίας να την υψώνουν ευκαιριακά οι προπαγανδιστές του Μαξίμου
- Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε επίσημα τη λύση της συνεργασίας της με τον Μανόλο Χιμένεθ
- Νάπολη: Τέσσερις συλλήψεις για απάτη της Καμόρα σε νοσοκομείο – Σκηνοθετούσε τροχαία για να κλέβει ασφάλιστρα
- Γενεύη: Συνεχίζονται οι πολύωρες συνομιλίες Ουάσινγκτον και Τεχεράνης – Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να καταλήξουν σε συμφωνία;