Ιδανικό ξεκίνημα για Κύπρο και Άκη Μάντζιο στα προκριματικά του Μουντιάλ! Με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Έλληνα προπονητή, που έκανε ντεμπούτο στον πάγκο, επικράτησε με 2-0 του Σαν Μαρίνο στην πρεμιέρα του όγδοου ομίλου στην «ΑΕΚ Αρένα».
Οι φιλοξενούμενοι είχαν MVP τον τερματοφύλακα Κολόμπο που με τις επεμβάσεις του γλίτωσε την ομάδα του σε πολλές περιπτώσεις ενώ στο 26′ ο Πιέρος σκόραρε με κεφαλιά, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Τα γκολ ήρθαν τελικά στο δεύτερο μέρος.
Στο 55′ ο Πίττας έκανε ωραία ενέργεια και με άψογο πλασέ έγραψε το 1-0. Στο 67′ ο Κακκουλής είχε δοκάρι με κεφαλιά από γύρισμα του Παναγιώτου και στο 86′ ο Κωστή βρήκε τον Κακκουλή που με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για την Κύπρο.
Η Μπαρτσελόνα έδειξε την αδυναμία του Ολυμπιακού στο σκοράρισμα από τους γκαρντ και ο Μόντε Μόρις έρχεται για να δώσει πολλές και σημαντικές λύσεις στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.
Ο Γκασπερίνι φαίνεται πως δεν υπολογίζει τον Κώστα Τσιμίκα και είναι πιθανό ο Έλληνας μπακ να γυρίσει στη Λίβερπουλ – Όλα τα δεδομένα για το μέλλον του στη Ρόμα