Μετά την Ατλέτικο Μαδρίτης ήρθε η σειρά της Σεβίλης να ανοίξει «πυρ» κατά της Ρεάλ, σχετικά με την διαμάχη των «μερένχες» με την La Liga σχετικά με την διαιτησία και το μοντέλο της λίγκας.
Ο πρόεδρος της Σεβίλης, Νίντο Καράσκο, κατηγόρησε την Ρεάλ πως με τέτοιες επιθέσεις κατά τη La Liga υπονομεύεται η εγκυρότητα του ίδιου του πρωταθλήματος.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίντο Καράσκο:
«Η δήλωση της Ρεάλ Μαδρίτης για τους διαιτητές είναι απαράδεκτη. Αμφισβητεί την ακεραιότητα των διαιτητών και την ίδια τη διοργάνωση. Ο κόσμος του ποδοσφαίρου πρέπει να καταδικάσει δημόσια και νομικά αυτήν τη δήλωση, η οποία απειλεί την ακεραιότητα του αθλήματος.
Η Ρεάλ Μαδρίτης προσπαθεί να καταστρέψει το ισπανικό ποδόσφαιρο. Το κάνει αυτό εδώ και πολύ καιρό μέσω του Real Madrid TV, καθώς και άλλων μεθόδων. Δεν μπορούμε να ανεχτούμε έναν σύλλογο του βεληνεκούς της Ρεάλ Μαδρίτης να προσπαθεί να μας διαλύσει».
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Αλμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League για την Ατλέτικο που επικράτησε με 2-0 στο «Καμπ Νου» της Μπαρτσελόνα που έμεινε με δέκα παίκτες στο 44'
Στους τελικούς του FIBA Europe Cup για 2η δεύτερη σερί χρονιά ο ΠΑΟΚ ο οποίος υπέστη «γλυκιά» ήττα με 89-85 στη Μούρθια κι έτσι υπερασπίστηκε το +6 του πρώτου αγώνα. Αντίπαλός του και πάλι η Μπιλμπάο
Αποβολή του Κουμπαρσί, ο οποίος γκρέμισε» ως τελευταίος παίκτης τον Σιμεόνε, με τον Άλβαρες να μετουσιώνει το φάουλ σε γκολ για το 1-0 της Ατλέτικοεπί της Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου.